Evenimentul Zilei > Social > Cum îți dai seama de INTELIGENȚA unui om? Este mai SIMPLU decât se credea. SEMNELE BIZARE care arată un IQ ridicat
Cum îți dai seama de INTELIGENȚA unui om? Este mai SIMPLU decât se credea. SEMNELE BIZARE care arată un IQ ridicat

Cum îți dai seama de INTELIGENȚA unui om? Este mai SIMPLU decât se credea. SEMNELE BIZARE care arată un IQ ridicat

Care sunt obiceiurile care indică inteligența unei persoane? Oamenii inteligenți reușesc să își schimbe perspectivele asupra lumii, într-un mod foarte diferit față de cei cu un IQ mediu. Acest lucru este evident din modul în care persoanele care posedă un IQ ridicat gândesc, acționează și abordează neconvențional situațiile. Totuși, studiile recente arată mai mulți indicatori neașteptați ai inteligenței.

În primul rând, un studiu științific desființează ideea că înjuratul reprezintă un semn al incapacității de folosire a mijloacelor obișnuite de comunicare. În fapt, abilitatea de a găsi înjurături este asociată cu fluența ridicată și cu vocabularul dezvoltat; aceste două caracteristici sunt specifice persoanelor inteligente, în mod evident, potrivit Curious Mind Magazine.

 

Un alt mit dărâmat este cel vizibil în ideea că oamenii inteligenți sunt foarte matinali. În fapt, un studiu realizat pe un eșantion de mari dimensiuni de tineri americani a scos la iveală faptul că oamenii mai inteligenți tind să se culce mai târziu.

Cercetătorii concluzionează: „Copiii mai inteligenți vor deveni mai nocturni, ca adulți, decât copiii mai puțin inteligenți”.

Astfel, un IQ mai mic de 75 era corelat cu ora de culcare de 23:41 în timpul săptămânii, ca tineri adulți, în timp ce persoanele cu un IQ de peste 125 se culcă, în medie, la 00:29.

Mediul dezordonat de trai este un al treilea indicator care arată inteligența. oamenii creativi au birouri încărcate fără noimă, iar un mediu dezordonat promovează ideile creative. Un astfel de spațiu este, de asemenea, corelat cu ruperea legăturilor cu gândirea și atitudinile convenționale, astfel ducând la posibilitatea de creare a noilor concepte.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: