Inna a încercat să termine concertul, în ciuda rănilor de la picioare, dar a fost nevoită să renunțe, din cauza durerii provocate de accident.

 

Artista a povestit că și-a dat seama unde a fost problema, după ce a revăzut filmarea cu incidentul.

„În condiţiile în care nu mi s-a întâmplat asta în 10 ani de zile, asta îmi dă clar de înţeles că lucrurile nu erau tocmai ok. M-am uitat pe filmare, era instabilă scenă. Eu eram cea de-a doua care a căzut, şi un dansator a căzut înaintea mea, doar că el a fost foarte atent şi nu i s-a întâmplat nimic”, a declarat Inna pentru Știrile Pro TV.

După câteva momente de confuzie, Inna a revenit pe scenă să anunțe că este bine.

„M-am speriat foarte tare, am realizat cât de grav ar fi putut să fie situaţia, erau şi pietre, margine din beton. Am simţit că nu m-am lovit la cap. M-am sprijit în mâini şi mi-am dorit să continui show-ul pentru că veniseră o grămadă de oameni şi nu era vina lor. Am făcut 25 de minute de show pansată, doar că la un moment dat începuseră să mi se dezmorţească rănile de la picioare şi începusem să simt tot mai mare durerea şi după 25 de minute a trebuit să mă opresc şi ne-am dus la spital. Am făcut radiografie, sunt în regulă, sunt doar zgâriate, lovite”, a mai dezvăluit Inna.