Evenimentul Zilei > Sport > Înjurat pe „Arena Națională”, Denis Alibec nu vrea să mai audă de FCSB
Înjurat pe „Arena Națională”, Denis Alibec nu vrea să mai audă de FCSB

Înjurat pe „Arena Națională”, Denis Alibec nu vrea să mai audă de FCSB

Atacantul Astrei Giurgiu a afirmat că nu ar vrea să mai îmbrace vreodată tricoul celor de la FCSB

Denis Alibec a făcut spectacol, sâmbătă, în meciul pe care echipa sa, Astra Giurgiu, l-a câștigat pe „Arena Națională”, împotriva celor de la FCSB, scor 3-1. Atacantul „alb-negrilor” a întors soarta jocului și a marcat de două ori, în minutele 30 și 60.

Scorul a fost deschis de Harlem Gnohere, în minutul 18, iar Gabi Enache, un fost „roș-albastru”, a răsucit și el cuțitul în rana gazdelor, în al 6-lea minut al prelungirilor. Astfel, după 10 runde de invincibilitate, FCSB bifează primul eșec. Denis Alibec a avut un meci personal cu suporterii fostei sal echipe, pentru care a evoluat între 2017 – 2018.

„Am dat două goluri și au început să mă înjure”

Fotbalistul a fost înjurat, iar la final a declarat că nu ar vrea să mai joace vreodată pentru gruparea finanțată de Gigi Becali. „Eu nu mă voi mai întoarce niciodată aici. Ați văzut și dumneavoastră. Am dat două goluri și au început să mă înjure. Am fost și căpitan și nu cred că meritam un asemenea tratament”, a spus vârful Astrei.

Pe de altă parte, Alibec a spus că i-ar părea rău în cazul în care coechipierul său din atac, Constantin Budescu, ar pleca din nou de la Astra. „Să sperăm că nu va pleca la iarnă iar Budescu. Pentru că de cate ori joacă bine ne lasă singuri. Nu cred că va veni la FCSB chiar dacă îl vrea patronul. Să mergem la pachet undeva? Ar fi bine”. Gabi Enache, jucătorul „alb-negrilor”, a glumit pe seama colegilor lui.

„Fac un cuplu reușit. Între ghilimele, bineînțeles”

„Budescu și Alibec fac un cuplu reușit! Între ghilimele, bineînțeles. Dar avem aici mulți jucatori buni, cu experiență. Asta se vede în teren. E treaba celor de la FCSB că l-au pierdut pe Denis”

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: