Înjunghiată mortal în rochia de mireasă

Înjunghiată mortal în rochia de mireasă

La numai câteva ore după căsătorie, o tânără din SUA a fost descoperită moartă în locuinţa sa. Tânăra purta încă rochia de mireasă.

Estrella Carrera, în vârstă de 25 de ani, s-a căsătorit vineri cu tatăl celui de-al doilea copil al său, în oraşul Burbank, din apropiere de Chicago.

Familia povesteşte că Estrella nu a anunţat din timp că se va căsători, iar în ziua evenimentului a invitat persoanele apropiate, prin telefon, să participe la petrecere.

Tânăra mireasă muncea ca translator de limba spaniolă şi avea doi copii, în vârstă de opt, respectiv doi ani. Bărbatul cu care s-a căsătorit era tatăl celui mai mic dintre copii, iar tinerii aveau o relaţie de aproape trei ani, cu care părinţii fetei nu erau de acord.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ultima oară a fost văzută în viaţă sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 2.00, când petrecea de nuntă s-a încheiat.

Copiii, care se aflau în noaptea respectivă în casa bunicului, urmau să fie luaţi de mama lor sâmbătă după-amiază. Însă, până sâmbătă seară, părinţii tinerei nu au reuşit să-şi găsească fiica şi, îngrijoraţi, au sunat la poliţie.

Un echipaj a fost cel care a găsit trupul tinerei de 25 de ani, în cadă. Femeia era îmbrăcată în rochia de mireasă şi prezenta mai multe răni prin înjunghiere.

Bărbatul cu care se căsătorise şi tatăl celui de-al doilea copil al tinerei nu a fost găsit până în acest moment şi este considerat principalul suspect.