Cine vrea să se convingă de aceste lucruri nu are decât să facă o căutare pe web cu cuvintele "Crin Antonescu" şi "Victor Ponta". Va găsi imaginile duumvirilor uniţi, cu macabru zel, în acţiunea de lichidare a democraţiei româneşti. Cinismul a fost temelia acelei acţiuni distructive. România are nevoie să iasă de sub zodia cinismului.

Candidatul dreptei la alegerile prezidenţiale nu poate fi credibil dacă este o persoană fie implicată direct, fie legată prin complicitatea aprobării tacite, în ceea ce a fost una dintre cele mai dure încercări la care a fost supusă democraţia românească post-comunistă. Nu este nimic personal în ce scriu aici, e pur şi simplu o judecată de bun simț.

În acea îngrozitoare vara, când Crin Antonescu păşea ţanţoş prin Palatul Cotroceni, părea că drumul dictaturii devenise implacabil. A trebuit presiunea Occidentului (neiertată nici până azi de Felix şi Antenele sale) pentru a stăvili ceea ce părea că nu poate fi oprit. Neuitarea este indispensabilă dacă nu vrem să trăim din nou asemenea clipe. Dreapta românească are nevoie de adevăr precum de apă şi de aer. În lupta împotriva a ceea ce Cătălin Predoiu numeşte, în chip justificat ,"organizaţia Ponta-Ghiţă", acea corporaţie a turpitudinilor, e nevoie de sinceritate, de transparenţă, de responsabilitate.