Evenimentul Zilei > Politica > Ingrid Mocanu a ajuns la CONCLUZIA că STATUL PARALEL NU EXISTĂ, ci doar STATUL LOR
Ingrid Mocanu a ajuns la CONCLUZIA  că STATUL PARALEL NU EXISTĂ, ci doar STATUL LOR

Ingrid Mocanu a ajuns la CONCLUZIA că STATUL PARALEL NU EXISTĂ, ci doar STATUL LOR

În postarea intitulată: „DEEP STATE NU EXISTĂ! Doar STATUL LOR…”, Ingrid Mocanu aduce câteva argumente despre tot ceea ce înseamnă astăzi STAT în România şi despre cine l-a confiscat: „EI și doar EI constituie STAT: și-au pus premier și au împărțit aleșii PSD – ALDE în două categorii: penali sau securiști … penali fiind toți cei nesecuriști”.

Vă redăm postarea integrală a fostei şefe a Direcţiei de avizare din Ministerul Justiţiei:
"Statul paralel – Deep State.
Se tot vorbește despre un așa-numit Deep State – Statul paralel, care cică ar fi Statul format din structurile de forță (oameni din aceste structuri) care ar exercita puterea din umbră, indiferent de votul nostru.
Cred ca este total greșit : DEEP STATE NU EXISTĂ!

Există un singur Stat: ACEL STAT… STATUL LOR.
EI și doar EI constituie STAT: și-au pus premier și au împărțit aleșii PSD – ALDE în două categorii: penali sau securiști … penali fiind toți cei nesecuriști. Au luat prizonier șeful opoziției la pachet cu partidul lui, dar și pe șeful partidului majoritar, care a dezertat împreuna cu toți așa-zișii “conducători” ai PSD.

NOI, poporul, suntem o masă absolut inutilă, manipulată și ușor de folosit la nevoie pe post de haștagieni sau… mineri.

NOI nu mai avem STAT: “ne-au emigrat” cu milioanele în alte State, reale, iar aici am rămas doar cei ce constituim “carne de tun” pentru EI, predestinații să ne “conducă”… spre binele și perpetua LOR preamărire și bunăstare", a scris Ingrid Mocanu pe blogul său.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.