Ingrid Mocanu, analiză la rece: De ce va pierde Iohannis presedinţia şi ce sfat îi dă lui Dragnea

Ingrid Mocanu, analiză la rece:  De ce va pierde Iohannis presedinţia şi ce sfat îi dă lui Dragnea

Ingrid Mocanu face o analiză în toiul alegerilor la europarlamentare în care explică unde a greşit Dragnea şi Tăriceanu dar şi cum va pierde Iohannis preşedinţia. Mai mult, îi dă un sfat liderului PSD: să se informeze despre ce are voie şă ia cu el la puşcărie.

Ingrid Mocanu: "Dragnea s-a condamnat singur: a numit doi premieri securiști și o... ”dăncilă”. A ținut în funcție tot soiul de păcălici și nu a făcut absolut nimic în materie de justiție. A amânat să legifereze și să îl suspende pe Iohannis ... că nu îl lasă Tăriceanu", a scris foasta şefă a Direcției de avizare din Ministerul Justiției

Tăriceanu este una din cauzele eşecului

Ne puteți urmări și pe Google News

"Tăriceanu și-a distrus singur partidul, care nu va depăși nici pragul electoral: a dat din gură, a negociat și nu a făcut absolut nimic, nu a luat nicio măsură. L-a ținut în brațe pe Tu-dorel și s-a opus suspendării lui Iohannis, blocând orice măsură așteptată de electoratul său", a mai scris Mocanu pe social media.

Ironii crunte la dresa coaliţiei PSD-ALDE

"În timp ce tefeliștii dădeau cu tunul, ei se jucau cu lopețicile în nisip. Spun asta de un an, nu de ieri de azi: politica struțului, politica și lașitatea lasă impresia de slăbiciune și demobilizează electoratul".

Sfat pentru Dragnea

"Ca ultim sfat: citește ordinul cu ce se poate lua și ce nu la pușcărie... deși prin bunăvoința completului se poate cerși și o suspendare.

PS - Iohannis nu intră în turul doi... alt ”deștept” cu referendumul lui. PPS - partea bună e că nu vom mai vedea rânjete de Băsăi și Ponți", concluzionează Ingrid Mocanu.