Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, sâmbătă dimineaţa, pe Autostrada Soarelui, în zona localităţii Dor Mărunt, din judeţul Călăraşi, după un accident între o maşină şi un camion. Nu au fost înregistrate victime.

Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul s-a produs pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral, la kilometrul 74, în zona localităţii Dor Mărunt, judeţul Călăraşi.

„A avut loc o coliziune între un autoturism şi un camion, nesoldată cu victime. După impact, autovehiculele au rămas imobilizate pe prima bandă. Circulaţia se desfăşoară îngreunat, doar pe banda a doua”, arată sursa citată.

Pentru asigurarea fluenţei circulaţiei pe Autostrada A2, poliţiştii le recomandă şoferilor să ia în considerare plata taxei de pod prin SMS, pentru a evita formarea coloanelor la staţia de taxare de la Feteşti.

Se estimează ca traficul să fie reluat în condiţii normale în 20 de minute.

Pentru asigurarea fluenţei circulaţiei pe Autostrada A2, le recomandăm conducătorilor auto să ia în considerare să efectueze plata taxei de pod prin SMS, în vederea evitării formării coloanelor la staţia de taxare de la Feteşti.

În judeţul Sibiu, se desfăşoară „Turul Ciclistic al Sibiului Ediţia a IX-a”, fapt pentru care circulaţia va fi oprită astăzi pe DN 1, astfel:

–  între kilometrii 343 şi 330 între orele 13:00-13:20;

–  între kilometrii 330 şi 319 între orele 14:20-14:35.

Autovehiculele vor fi dirijate pe rute ocolitoare de către poliţia rutieră.