Evenimentul Zilei > Monden > Informația momentului! Kovesi se mărită! Bărbatul misterios care a cerut-o de soție
Informația momentului! Kovesi se mărită! Bărbatul misterios care a cerut-o de soție

Informația momentului! Kovesi se mărită! Bărbatul misterios care a cerut-o de soție

Laura Codruța Kovesi, actual procuror-șef al Parchetului European, a afișat întotdeauna o imagine serioasă, uneori pârând chiar extrem de rece și dură.

Cu toate că realizările sale pe plan profesional sunt cunoscute publicului larg, fosta șefă a DNA este extrem, extrem de discretă când vine vorba despre viața personală.

Deja se știe că timp de 7 ani, între anii 2002-2009, Laura Kovesi a fost căsătorită cu Eduard Kovesi, un controversat om de afaceri din Sibiu.

După divorțul extrem de discret, potrivit unor zvonuri, Eduard Kovesi a fost obligat să semneze un contract de confidențialitate, iar cei doi au pornit pe drumuri complet separate. După încheierea mariajului, Laura Kovesi a decis să își canalizeze toată energia spre atenție și carieră, lucru care a transformat-o într-un dintre cele mai influente și temute femei din România.

Astfel, Laura Kovesi a reușit să devină cel mai tânăr procuror general din istoria României. Din anul 2015 aceasta a devenit șefa DNA-ului și ulterior a ajuns să fie numită procuror-șef la Parchetul European, cea mai nouă instituție europeană.

Cu toate acestea, pare că romantismul nu a dispărut din viața fostei șefe a DNA. Impact.ro informează că Laura Koveși a fost cerută de soție de către iubitul SPP-ist. Scânteia dintre ei s-a aprins în perioada în care misteriosul SPP-ist o păzea pe Kovesi.

Cererea în căsătorie a avut loc anul trecut, într-un cadru romantic, dar fosta șefă a DNA  a spus că nu este momentul pentru un asemenea pas și că ar accepta să ajungă, din nou, în fața altarului, numai dacă ar rămâne însărcinată.

Kovesi își dorește să devină mamă, potrivit declarațiilor ei. „Singurul lucru care rămâne după noi în viață sunt copiii. Meseria de părinte e cea mai grea din lume. Atunci voi afla dacă mă descurc cu adevărat. Da, îmi doresc copii. Dacă se va întâmpla, foarte bine”, a spus aceasta.

Într-un interviu acordat Andreei Esca, Kovesi a recunoscut că are o relație stabilă, dar nu a dorit să dezvăluie detalii despre bărbatul care i-a furat inima. Întrebată de către Andreea Esca dacă are în minte vreun personaj celebru cu care și-ar dori să rămână blocată în lift, șefa DNA a răspuns: „cu cel la care țin foarte mult și cu care-mi împart viața”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: