Evenimentul ZileiActualitateÎnfiorător. O fetiță de 3 ani din Suceava a fost călcată de mașina condusă de tatăl ei

Înfiorător. O fetiță de 3 ani din Suceava a fost călcată de mașina condusă de tatăl ei

Înfiorător. O fetiță de 3 ani din Suceava a fost călcată de mașina condusă de tatăl ei
Un accident cumplit s-a petrecut luni, în județul Suceava. O fetiță a fost omorâtă accidental chiar de tatăl ei.

În jurul orei 15.30, un tânăr de 27 de ani, din localitatea Vicovu de Jos, care conducea un BMW, a intrat de pe drumul național în curtea unei societăți comerciale. Aici a efectuat un viraj la dreapta, pentru a pătrunde pe o alee pavată, potrivit Antena 3. Acolo se afla fetița sa de 3 ani, Sarah-Daniela, care se juca în poziția de șezut, pe pavaj, rezultă din cercetările poliției.

Din păcate, tatăl ei nu a văzut-o pe copilă. Acesta venise în curtea societății tatălui său, respectiv bunicul micuței. Roata dreapta față a mașinii a trecut peste micuță.  Tatăl a luat imediat fetița și a transportat-o către Spitalul municipal Rădăuți, sunând totodată la 112. La Horodnic de Sus, s-a întâlnit cu ambulanța și a predat victima accidentului.

Fetița a suferit leziuni incompatibile cu viața

Fetița a ajuns la spitalul Rădăuți, în stop cardio-respirator, cu traumatism cranio-cerebral sever și alte traumatisme. Din păcate, pentru copila de numai 3 ani nu s-a mai putut face nimic, decesul fiind declarat în jurul orei 16.30. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Potrivit presei locale, „șoferul a luat fetița în mașină și a transportat-o către Spitalul Municipal Rădăuți, apelând totodată și 112.  Pe raza comunei Horodnic de Jos acesta s-a întâlnit cu ambulanța care a transportat-o pe Sarah-Daniela la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-a stabilit următorul diagnostic: „fractură temporală stângă, stop cardio respirator, traumatism cranio cerebral sever, traumatism toracic închis”. Datorită leziunilor suferite, la ora 16.30 victima a decedat la Spitalul Municipal Rădăuți.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Întrucât evenimentul nu s-a produs pe drum public nu poate fi catalogat ca accident rutier”.

O tânără din Iași și-a ucis trei membri ai familiei

În luna ianuarie, o altă tragedie inimaginabilă s-a petrecut în județul Iași.  Adeline Năstase, o tânără de 18 ani din Iași, și-a omorât întreaga familiei, din cauza neglijenței de la volan. Fata a intrat cu mașina din plin într-un TIR. Nu s-a asigurat, la timp, la ieșirea de pe un drum secundar. Neacordând prioritate, automobilul său a fost lovit în plin deun  camion care venea de pe celălalt sens. Au murit tatăl, unchiul și mătușa ei, iar alte trei persoane au fost rănite.

 


Accesează: