Evenimentul Zilei > Monden > Incursiune în luxul absolut. Cum arată conacul cumpărat de John Legend de la Rhianna
Incursiune în luxul absolut. Cum arată conacul cumpărat de John Legend de la Rhianna

Incursiune în luxul absolut. Cum arată conacul cumpărat de John Legend de la Rhianna

John Legend și Chrissy Teigen au decis să pună la vânzare conacul lor din Beverly Hills, pentru a putea găsi un alt loc în care copiii lor să crească, deoarece familia se va mări curând.

John Legend și Chrissy Teigen își vând locuința pentru 18 milioane de lire sterline. Vor să își vândă conacul din Beverly Hills înainte de nașterea celui de-al treilea copil.

Chrissy a anunțat știrile pe contul ei de Instagram. Aceasta a spus că își caută o altă casă, una în care toată familia să crească împreună. Se vor muta împreună cu mama lui Chrissy, „Pepper”, care trăiește cu ei de ani buni.

„Cu un al treilea copil pe drum, vor o casă în care cei trei să crească armonios”, a declarat o sursă apropiată familiei. Noua lor casă are șapte dormitoare și opt băi, amenajate spațios. Dar, casa pe care aceștia o vând este de asemenea spectaculoasă.

Casa pe care John Legend o vinde a fost cumpărată de la Rihanna. Inițial cuplul a cumpărat casa de la celebra cântăreață Rihanna, pentru 10,65 milioane de lire sterline (14,1 milioane de dolari).

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.