Evenimentul Zilei > Social > INCREDIBIL! Harta locurilor unde se consumă droguri în București. 63 de locuri identificate
INCREDIBIL! Harta locurilor unde se consumă droguri în București. 63 de locuri identificate

INCREDIBIL! Harta locurilor unde se consumă droguri în București. 63 de locuri identificate

Deputatul Petre Florin Manole, secretar al Comisiei pentru Drepturile Omului, a publicat pe pagina sa de Facebook Harta locurilor unde se consumă droguri în București. El a identificat 63 de locuri

Așa arată, astăzi, harta consumului de droguri în București. Acestea sunt locurile unde se consumă și se aruncă pe spațiul public seringile folosite. Un risc pentru sănătatea publică a bucureștenilor, dar și o imagine foarte proastă pentru o capitală europeană. Foarte probabil să mai fie și alte locații din care n-am primit încă informații. Chiar și așa, cele 63 de locuri identificate până acum de voi arată cât de răspândit este acest risc”, scrie deputatul Petre Florin Manole pe pagina sa de Facebook.

El anunță și că șeful Agenției Naționale Antidrog va fi audiat miercuri la comisie.

„Mâine (miercuri, n.r.) va avea loc în cadrul Comisiei pentru Drepturile Omului audierea Președintelui Agenției Naționale Antidrog. Vom discuta despre problema consumului de droguri injectabile și a seringilor abandonate pe spațiul public, dar mai ales despre riscurile de sănătate publică care rezultă de aici și posibile soluții”, conchide deputatul Petre Florin Manole. 

Iată harta:

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: