Evenimentul Zilei > Monden > Incident șocant în televiziune. Șefii de la Antena 1 nu au mai avut cuvinte
Incident șocant în televiziune. Șefii de la Antena 1 nu au mai avut cuvinte

Incident șocant în televiziune. Șefii de la Antena 1 nu au mai avut cuvinte

Incident cel puțin „dubios” în timpul unui număr de pe scena iUmor. Un concurent a refuzat pur și simplu să meargă în finală.

Andrei Voicu, specialist în hipnoză, a spus, în semifinala iUmor: Atenție, eu nu sunt astăzi aici pentru a merge în finală. Mulțumesc frumos, mulțumesc pentru că ați ajutat să promovăm hipnoza în România. Nu-mi doresc să merg în finala pentru că programul meu este de la 08:30 la 19:00, asta ar însemna să vin și mâine și poimâine în finală, ceea ce nu-mi doresc.”

„D-le Voicu, mă bucur că ați revenit, pe mine, personal, nu prea mă interesează programul dvs. de mâine și de poimâine, eu vă dau un vot afirmativ, dacă se întâmplă să aveți ghinionul să aveți trei voturi, veți fi alături de noi, asta e partea proastă la iUmor” i-a zis Cheloo.

Mihai Bendeac i-a reproșat că dacă n-ar fi fost el, ar fi fost următorul clasat care poate și-ar fi dorit să meargă în finală, scrie DCNews.

El n-a trecut mai departe, cu două voturi împotrivă de la Delia și Bendeac. Voicu a spus că are oameni din străinătate care au venit, s-au cazat la hotel și, astfel, nu poate onora marea finală.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.