Închisoare pe viață pentru trei tineri din Motru acuzați de dublu asasinat

Închisoare pe viață pentru trei tineri din Motru acuzați de dublu asasinat

Trei dintre cei patru tineri din Motru, acuzaţi că în luna mai a anului trecut, au ucis două persoane şi apoi le-au dat foc au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă de Curtea de Apel, sentința fiind definitivă. Pentru cel de-al patrulea inculpat din dosar, un minor, magistraţii au decis o pedeapsa de 15 ani de închisoare.

Florin Claudiu Mînea, Dragoș Ionescu și Dorin Mihai Bălan au fost condamnaţi inițial la câte 28 de ani de închisoare, însă sentinţa a fost contestată atât de inculpaţi, cât şi de procurori. Cei patru tineri au fost arestaţi preventiv anul trecut la sfârşitul lunii mai, după ce poliţiştii au descoperit două cadavre carbonizate într-o masina incendiată pe malul unui lac din judeţul Gorj.

Bărbatul ucis era distribuitor de droguri, iar crima a avut loc după o tranzactie eșuata. Cei patru tineri l-au batut pe el si pe fata în vârstă de 19 ani care îl însoțea, bărbatul a murit din cauza multiplelor lovituri, iar fata a fost strangulată. Tinerii au vrut să arunce maşina în care se aflau cadavrele într-un lac din localitatea Meriş, judeţul Mehedinţi, la circa trei kilometri de municipiul Motru, însă autoturismul s-a împotmolit în mâl, motiv pentru care cei patru au decis apoi să îi dea foc, nu înainte de a lua câteva pliculeţe de droguri, scrie Mediafax. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • HARTA NEAGRĂ a României. Judeţele cele mai afectate de un fenomen grav care pândeşte azi pe toată lumea
  • 15 MILIOANE de euro furate din România. Complicii dispărutului Marta trăiau ca nababii în America. Maşini scumpe şi vile de lux!
  • EXCLUSIV EVZ.Cum a fost prins Mihail Vlasov cu mita-n braţe: "N-am idee ce e acolo!". Procuror:"Haideţi, mergem la sediu, vedem ce avem noi aici

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Ce ştiu ei şi NU ştii tu: Secretele ASCUNSE de la COAFOR
  • Sunt cei mai norocoşi oameni din lume? Au supravieţuit unor accidente cumplite| GALERIE FOTO
  • Mulţi parteneri de SEX? De ce sunt DUR judecate femeile care fac asta