Incendiu la Piața Veteranilor, din București. Intervenție promptă a pompierilor

Incendiu la Piața Veteranilor, din București. Intervenție promptă a pompierilor

Un incendiu a izbucnit miercuri într-un magazin din Piața Veteranilor din București. Unitatea comercială are o suprafață de aproximativ 150 mp. Nu există pericolul extinderii flăcărilor.

Incendiul a izbucnit miercuri într-un magazin din Piața Veteranilor din București. Potrivit pompierilor, unitatea comercială are aproximativ 150 de metri pătrați și nu există riscul extinderii flăcărilor la imobilele învecinate.

Din primele informații, nu există victime, iar zona a fost izolată de pompieri.

Suprafața spațiului comercial este de 150 metri pătrați

„Incendiu la un magazin in Piata Veteranilor, suprafața 150 metri pătrați, localizat, nu sunt posibilități de propagare. Nu sunt victime. Zona a fost balizată, persoanele aflate în piață au fost îndepărtate. În magazin erau expuse pentru vânzare materiale textile, haine”, au anunțat reprezentanții pompierilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

În perioada imediat următoare, pompierii urmează să  stabilească cauza producerii incendiului la finalul intervenției. Incendiul de la Piața Veteranilor a cuprins o suprafaţă de 150 de metri pătraţi. el a fost localizat rapid de către unitățile de intervenție, astfel în prezent nu există posibilitatea ca flăcările să se extindă.

Nu există persoane rănite

De asemenea, din informațiile transmise, în urma incendiului nu au fost persoane rănite. Zona a fost balizată, iar persoanele aflate în piaţă au fost îndepărtate, a transmis Inspectoratul Situașiilor de Urgență Bucureşti-Ilfov.

Potrivit informațiilor furnizate de  Maiorul Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, pentru presa locală, incendiul a cuprins un centru comercial. Mai multe echipaje de pompieri fiind trimise de urgență în zonă pentru a stinge focarele și pentru a împiedica extinderea flăcărilor, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov.

Imaginile revelează zonele Pieței Veteranilor cuprinse de fum

În imaginile obținute de la fața locului se poate vedea cum zonele din apropierea Pieței Veteranilor sunt cuprinse de fum.

Rezultatele cauzelor acestui incendiu sunt deosebit de așteptate. La o primă abordare ar putea fi invocate rețeaua electrică învechită și eventuale improvizații electrice și umiditatea considerabilă din atmosferă în aceste zile. Nu a fost avansată ideea existenței unei mâini criminale care ar fi cauzat incendiul de la Piața Veteranilor.