Evenimentul Zilei > International > Incendiu în Londra. Zeci de trenuri și clădiri au fost evacuate de urgență
Incendiu în Londra. Zeci de trenuri și clădiri au fost evacuate de urgență

Incendiu în Londra. Zeci de trenuri și clădiri au fost evacuate de urgență

Brigada de pompieri din Londra, (LFB), a anunțat că aproximativ 70 de pompieri intervin la un incendiu izbucnit într-un pasaj de cale ferată din Southwark, în centrul Londrei.
Incendiul izbucnit în Londra a dus la oprirea trenurilor în zonă și la evacuarea mai multor clădiri. De asemenea, imaginile postate de pompieri pe Twitter arată coloane mari de fum care ies de sub pasajul de cale ferată. Atât stațiile Southwark, cât și London Bridge au fost închise.”Incendiul se manifestă cu fum gros, iar cei care locuiesc sau lucrează în zonă sunt sfătuiți să își țină ferestrele și ușile închise”, a declarat comandantul stației, Wayne Johnson. Trenurile de pe linia Jubilee Line a rețelei de metrou londoneze au fost, de asemenea, afectate. Brigada de Pompieri din Londra, LFB, a precizat că s-a confirmat că fumul care venea de pe o platformă de la stația de metrou London Bridge provine de la incendiul de la pasajul de cale ferată.

În plus, Network Rail Kent & Sussex a declarat pe Twitter că incendiul s-a extins la o parcare unde „câteva mașini electrice sunt în flăcări”. LFB a precizat într-un comunicat de presă că de îndată ce zona va fi în siguranță pentru ca arcadele să fie inspectate, pompierii vor face acest lucru, transmite Reuters.