Evenimentul Zilei > Monden > Încăierare de pomină într-un local de fițe din Capitală. Diana Gureșoaie a sărit cu un pahar spart la Alex Bodi
Încăierare de pomină într-un local de fițe din Capitală. Diana Gureșoaie a sărit cu un pahar spart la Alex Bodi

Încăierare de pomină într-un local de fițe din Capitală. Diana Gureșoaie a sărit cu un pahar spart la Alex Bodi

Nume grele din lumea mondenă s-au dat în spectacol într-un restaurant de fițe din Capitală. Printre protagoniști s-au numărat Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și Diana Gureșoaie. Scandalul, terminat cu intervenția bodyguarzilor, a avut de toate.

Oana Marica și Alex Bodi și-au făcut apariția, miercuri seară, la un restaurant cunoscut din Herăstrău. Numai că, la masa vecină, se aflau Bianca Drăgușanu, fosta iubită a „Musculosului”, alături de Sarita, cunoscută drept Turbo Prințesica, și partenerul ei de viață, „Termopane”, Diana Gureșoaie, Patrick Borcea, fiul fostului acționar dinamovist, Cristi Borcea, și iubita lui. Tensiunea s-a instalat între cele două grupuri în scurt timp, iar privirile încruntate li s-au intersectat.

Diana Gureșoaie pusă pe bătaie

Totul plecase, însă, de la un conflict mocnit între Oana Marica și Sarita. Iar faptul că Bianca Drăgușanu se afla și ea la masă, cunoscut fiind trecutul deloc liniștit alături de Bodi, a făcut ca tensiunea să escaladeze rapid. Poate și din acest motiv, Bianca avea să se retragă din restaurant în jurul orei 23:00. Și nu mult a durat până când taberele s-au înfruntat.

Diana Gureșoaie s-a ridicat de la masă, a luat un pahar, l-a spart și s-a îndreptat către Alex Bodi și Oana Marica. Cu fitilul aprins de câteva păhărele date peste cap, Diana le-a cerut socoteală pentru faptul că se uită la masa ei insitent. A început să țipe, să facă scandal și l-a amenințat pe „Musulos” că-l taie. Avea să se lovească singură cu paharul spart și să-și provoace o rană din care a curs sânge.

Alex Bodi i-a băgat Dianei Gureșoaie mâna în gât, iar conflictul se putea termina urât dacă nu interveneau Patrick Borcea și, imediat, bodyguarzii. Grupul Dianei Gureșoaie avea să se ridice de la masă, să achite nota de plată și să părăsească restaurantul. Petrecerea ar fi continuat, acasă la unul dintre ei, în zona de nord a Capitalei, până pe la ora 11.

Filmul „meciului” povestit de Alex Bodi

„A fost altă altercație acolo, că nu știu ce comportament avea domnișoara respectivă, dar…A fost o discuție înainte, ea s-a certat cu altcineva, ei fiind aproape de masa mea. Ea a început să-mi facă niște discuții și i-am zis să plece de la masă, că nu ne cunoaștem și nu are rost să vadă lumea că se gesticulează și e loc de alte interpretări. După aia a intervenit cineva de la masa lor, s-a luat cu ea, s-au băgat niște băieți care erau cu ea la masă. S-au împins, au dat jos de pe mese pahare, una, alta. S-au oprit cât de cât, când au intervenit bodyguarzii, a fost liniște.

Apoi, timp de 20 de secunde, fata asta a început să spargă pahare pe acolo, să amenințe, să înjure… A crezut că atrage atenția. Și zice apoi că aș fi bătut-o sau s-a bătut ea cu mine. De când leul se bate cu pechinezii? E adevărat, ea striga pe acolo, că vă tai, că nu știu ce, vă sparg… Mă amuza, îți dai seama, ce să zic? Era penibilă. Ea zice pe stradă că i-am dat un pumn de a leșinat! Pe o parte mă amuză, pe de alta, nu e ok! Că mi-e numele implicat într-un alt scandal. Dar, râdem, glumim, fata are probleme serioase rău. Făcea gesturi obscene fetelor de la masă, de lângă… N-a băgat-o nimeni în seamă. Patronul a dat-o afară, i-a dat interdicție acolo”, a dezvăluit Bodi, potrivit Cancan.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: