Jurnalistul a avut o surpriză neplăcută: să nu-i mai răspundă la telefon ministrul Muncii în contextul în care altădată era prezentă destul de des în emisiunea sa.

Tudor Barbu: ”Violeta Alexandru nu ne-a răspuns la telefon. Probabil suntem prea mici sau nu este oră de prime-time. Dar când Violeta Alexandru nu era ministrul Muncii şi era un simplu liberal, venea aici pe scaunul de la B1 TV, și făceam lobby schimbării, extrem de necesare a guvernării Dăncilă de la frâiele țării”, a povestit junaralistul dezamăgit.

Violeta, pentru mine tot Violeta ai rămas

„Violeta, pentru mine tot Violeta ai rămas, îmi pare rău, dar ăsta e adevărul” şi a continuat: „B1 era gazda și sprijinul vostru la vremea aceea în lupta pentru a ajunge la guvernare, o guvernare pe care o meritați, o guvernare pe care ne-am dorit-o cu toţii. Voiam să discut cu doamna Alexandru un lucru important pentru viitorul PNL. Ministrul Violeta Alexandru a zis că PNL va avea candidat propriu la alegerile locale. Despre asta foream să vorbim”, s-a plâns jurnalistul Tudor Barbu în timpul emisiuni sale.

Te-ar putea interesa și: