Întrebat de o reprezentantă a postului Realitatea TV dacă se duce sau nu la raliu în acest week-end, Ponta a recurs inițial la obișnuitele sale ironii: "Da, sunt la raliu, nu vedeți?", i-a spus el acesteia. Când reporterul a insistat, atrăgându-i atenția că acum ne aflăm în mijlocul săptămânii, președintele PSD a precizat: "Doamnă, raliul a început deja". "Nu știu, că nu mă pricep la raliuri", a replicat aceasta. "Dacă nu vă pricepeți, de ce întrebați?", i-a tăiat-o Ponta.
Întrucât reprezentanta Realitatea TV încerca să obțină un răspuns tranșant, președintele PSD a replicat: "Da, doamnă, toți suntem duși la raliu. Cred că dumneavoastră sunteți dusă". Se poate remarca totuși faptul că Ponta nu a uitat chiar toate normele de politețe, vorbindu-i reporteriței cu "dumneavoastră" în timp ce o jignea.
Victor Ponta ar fi trebuit să participe, alături de pilotul Edwin Keleti, la raliul Monte Carlo, care începe astăzi, însă echipa nu a fost prezentă la antrenamente, iar astăzi Ponta se află în țară.
CITIȚI ȘI:

  • EVZ l-a tras pe dreapta: Victor Ponta nu s-a mai dus la Monte Carlo
  • Liviu Dragnea, atac dur la fițele lui Ponta de Monte Carlo
  • Copilotul Victor Ponta mai sparge 40.000 de euro la Raliul Monte Carlo