Evenimentul Zilei > Justitie > IMPORTANT LIDER PSD DENUNȚAT LA DNA. Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu lovește din nou!
IMPORTANT LIDER PSD DENUNȚAT LA DNA. Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu lovește din nou!

IMPORTANT LIDER PSD DENUNȚAT LA DNA. Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu lovește din nou!

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu continuă seria denunțurilor. Aceasta a declarat, la România TV, că mai are un ultim denunț de făcut la DNA. Vizat este un personaj important din politică.

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu continuă seria denunțurilor. Ultimul personaj din plasa fostei nore a lui Măgureanu a fost Crin Antonescu, ex-președinte al PNL.

În luna mai, fosta noră a lui Măgureanu, Alina Petre, a depus un denunț la DNA în care arăta că Antonescu și soția sa, europarlamentarul Alina Vălean, au achiziționat un apartament de lux la jumătate din prețul său de piață, diferența fiind achitată de compania Romprest, prin achiziționarea, în același imobil, a unui apartament la un preț supraevaluat.
Alina Petre ar fi arătat în denunțul său că, în schimbul acestui favor, Antonescu trebuia să asigure prelungirea contractelor pe care compania Romprest le avea cu Primăria Sectorului 1, condusă de liberalul Andrei Chiliman

Ieri, aceasta a declarat, la România TV, că mai are un ultim denunț de făcut la DNA.

"De ce să stăm cu toţii să acceptăm corupţia din jurul nostru? Am vreo 16 procese în total. Mai am un ultim denunț de făcut.

Voi merge săptămâna viitoare să fac îl fac. Este vorba de un lider politic de la PSD. Nu pot să spun mai mult, deoarece procurorii nu mi-au acordat acest drept.",

susține Alina Petre.