Evenimentul Zilei > Actualitate > Impact teribil: Un polițist de la Rutieră a murit, după ce Trabantul pe care îl conducea a lovit o mașină de la DIGI.
Impact teribil: Un polițist de la Rutieră a murit, după ce Trabantul pe care îl conducea a lovit o mașină de la DIGI.

Impact teribil: Un polițist de la Rutieră a murit, după ce Trabantul pe care îl conducea a lovit o mașină de la DIGI.

Un poliţist din judeţul Hunedoara, agent la Serviciul Rutier, a murit, vineri, într-un accident pe DN 76, în localitatea Şoimuş.

Agentul la Serviciul Rutier, a murit, vineri, într-un accident pe DN 76, în localitatea Şoimuş. Bărbatul, aflat în timpul liber şi conducând un autoturism Trabant, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu o altă maşină, care circula regulamentar.

„Un accident rutier grav a avut loc în urmă cu puţin timp pe DN 76, pe raza comunei Şoimuş. Din primele cercetări, se pare că un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism din direcţia Brad spre Deva, a pătruns pe contrasens şi a intrat în impact frontal cu un autoturism care circula din sens opus, fiind condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani”, a transmis IPJ Hunedoara.

În urma impactului, şoferul de 38 de ani a decedat iar în autovehiculul condus de bărbatul de 40 de ani un pasager a fost rănit uşor. Şoferul care a produs accidentul era agent la Serviciul Rutier Hunedoara, scrie stiripesurse.ro.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală.

În zona accidentului traficul a fost îngreunat .