Evenimentul Zilei > Actualitate > Imagini CIUDATE în GOOGLE STREET VIEW: Fata cu trei picioare, mașina suspendată, pisica extraterestră | GALERIE FOTO
Imagini CIUDATE în GOOGLE STREET VIEW: Fata cu trei picioare, mașina suspendată, pisica extraterestră | GALERIE FOTO

Imagini CIUDATE în GOOGLE STREET VIEW: Fata cu trei picioare, mașina suspendată, pisica extraterestră | GALERIE FOTO

Google are cel mai performant sistem de navigare cu hărți bine puse la punct, imagini din satelit și imagini de la sol. În multe situații echipamentele operatorilor Google au imortalizat scene neobișnuite sau au produs imagini inexplicabile.

Mii de imagini inexplicabile, ciudate sau care surprind scene interesante sunt răspândite în special în rețelele sociale, unde utilizatorii se amuză pe seama lor. O eroare de înregistrare video a provocat, în Croația, ”apariția” unei fete cu trei picioare. Într-o altă zonă, probabil din același motiv, o pisică a fost ”tăiată” în jumătate și a ajuns să aibă numai două picioare, părând o creatură extraterestră.

Camerele Google surprind însă și evenimente grave, fie că este vorba de accidente sau comiterea unor infracțiuni. În Lituania este surprins momentul în care un bărbat ține un pistol întreptat către o altă persoană. Într-o altă țară este fotografiat un autoturism în portbagajul căruia se află un bărbat aparent gol.

Serviciul google street view conține și imagini amuzante cum este cea cu o tânără corpolentă care aparent face un salt sau imaginea cu un coș de gunoi stradal din care a răsărit un cap de bărbat. Editorii evz.ro au adunat cele mai comentate și distribuite imagini și vă prezintă un top propriu în galeria foto atașată.