Imagini incredibile pe aeroportul din Cluj-Napoca. Ce a vrut să scoată o femeie din țară. Avea bagajul ticsit

Imagini incredibile pe aeroportul din Cluj-Napoca. Ce a vrut să scoată o femeie din țară. Avea bagajul ticsit

O femeie a vrut să plece în Italia cu bagajul plin de carne de miel și fasole.

Doamna Violeta s-a stabilit cu toată familia la Bergamo, în Italia, de mai bine de 20 de ani. A venit în ţară pentru câteva zile, iar la întoarcere, a plecat cu valiza atât de plină, încât a depășit cu mult limita de kilograme permisă, scrie Observator News.

Violeta: Uite, până şi fasole îi duc. Cârnați, mici, șuncă, de toate. Am şi drob făcut, stai liniștit. Reporter: La ce ați renunțat? Violeta: La ceva carne de miel. Acum să cântărească să vedem dacă sunt kilogramele care trebuia să le scot din geantă. Un miel. avea 42 și trebuie 32 kg.

Bagajul femeii cântărea 42 de kilograme, cu 12 mai mult decât avea voie. Conform legislației actuale, avem voie să transportăm cu avionul produse de origine animală, dar nu în cantități exagerate, iar acestea trebuie să fie ambalate corespunzător și în mod obligatoriu puse în bagajul de cala.

Ne puteți urmări și pe Google News

Înainte de a porni la drum, trebuie să știți că multe țâri frecvent vizitate de români au încă restricții în vigoare. În Italia spre exemplu, este necesar un test PCR negativ la intrarea în țară, iar după 5 zile de izolare, se cere o nouă testare.

Şi în Germania e obligatoriu testul PCR, dar perioada de izolare este de 10 zile, iar spre Franța se poate zbura doar dacă este vorba despre o călătorie esențială.