Evenimentul Zilei > Actualitate > IMAGINEA care a ÎNLĂCRIMAT o lume întreagă. Ce au descoperit echipele de salvare sub DĂRÂMĂTURI, după CUTREMURUL DEVASTATOR | FOTO
IMAGINEA care a ÎNLĂCRIMAT o lume întreagă. Ce au descoperit echipele de salvare sub DĂRÂMĂTURI, după CUTREMURUL DEVASTATOR | FOTO

IMAGINEA care a ÎNLĂCRIMAT o lume întreagă. Ce au descoperit echipele de salvare sub DĂRÂMĂTURI, după CUTREMURUL DEVASTATOR | FOTO

La puţin timp după cutremurul de la 11 martie 2011 din Japonia, o echipă de salvatori au ajuns la ruinele unei locuinţe şi au făcut o descoperire uluitoare şi emoţionantă.

Salvatorii au zărit trupul unei femei printre dărâmături şi li s-a părut bizară poziţia acesteia, care stătea aplecată în faţă, cu mâinile sprijinite de un obiect, conform cyd.ro.

Când au ajuns la trupul femeii, echipa de salvatori a constatat că aceasta murise, aşa că a decis să părăsească locul şi să plece în căutarea unor eventuali supravieţuitori.

Cu toate acestea, liderul echipei s-a întors la casa femeii decedate şi a îngenunchiat, încerând să ajungă la trupul ei. Deoadă, el a strigat: “Un copil! Aici este un copil!”, iar întreaga echipă a lucrat pentru a scoate copilul din ruine.

Era vorba despre un băieţel de trei luni, salvat prin sacrificial mamei sale, care l-a acoperit cu trupul ei. Când a fost găsit, băieţelul dormea liniştit. Mai mult decât atât, medical care a luat copilul pentru a-l examina a găsit asupra lui un telefon pe care scria: “Dacă supravieţuieşti, trebuie să îţi aminteşti că te iubesc”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: