Ilie Năstase, cel mai mare jucător de tenis din istoria României, va împlini, luni, 19 iulie, 75 de ani. Primul lider ATP a vorbit despre planurile pe care le are și a făcut referire mai ales la vacanțele pe care se gândește să și le petreacă. Până acum, „Nasty” nu s-a gândit să-și scrie vreun testament pentru moștenitori.

Ilie Năsate, la 75 de ani: „Sunt încă foarte puternic. Am o super energie”

„Sunt încă foarte puternic. Am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg. Nu mi-am făcut niciodată probleme de testament și moșteniri!”, a declarat Ilie Năstase pentru viva.ro.

Dar, Năstase a precizat că s-a ocupat de situația materială a copiilor săi, cărora le-a asigurat un confort financiar. „Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere. Le-am asigurat tot ce au nevoie. Nu le lipsește nimic!”, a mai afirmat fostul mare tenismen pentru sursa citată. El a fost primul jucător din circuitul ATP care a reușit să câștige 1 milion de dolari din premiile acordate la turnee.

Potrivit declarației sale de avere, dată când a intrat în politică, fostul jucător de tenis deținea două mașini de lux și una de oraș, adică un Mini Cooper, un BMW Z3, și un BMW X6.

De asemenea, afaceristul ar mai deține și o motocicletă, dar și ceasuri în valoare de 150.000 de euro, bijuterii de 100.000 de euro și tablouri de aproximativ 50.000 de euro, dar și un teren de 1.000 de metri pătrați în Moeciu de Jos.

Fără șanse de medalii la Jocurile Olimpice

În ceea ce privește Jocurile Olimpice de la Tokyo, Ilie Năstase consideră că tenisul românesc nu poate să câștige vreo medalie. „Nu avem şanse la medalii la Tokyo pentru că nu mergem… Dacă era Simona sigur am fi avut… Care finanţare să o taie ministrul? Că nu există finanţare. Dar ce treabă are federaţia că fetele alea nu se duc la Jocuri? Nu înţeleg.”