Evenimentul Zilei > Monden > S-a aflat! De unde a luat Ileana Ciuculete boala care a ucis-o în câteva zile? Oricine poate fi contaminat
S-a aflat! De unde a luat Ileana Ciuculete boala care a ucis-o în câteva zile? Oricine poate fi contaminat

S-a aflat! De unde a luat Ileana Ciuculete boala care a ucis-o în câteva zile? Oricine poate fi contaminat

Moartea Ilenei Ciuculete a fost un șoc neașteptat în lumea mondenă din România, decesul ei atât de năpraznic ridicând nenumărate semne de întrebare.

Cântăreața de muzică populară a fost răpusă de boală în decurs de doar o săptămână, cu toate că Ileana Ciuculete părea o persoană sănătoasă în cercul ei de prieteni.

Vedeta a murit din cauza unei ciroze care a evoluat rapid pe fondul hepatitei C, despre care Ileana Ciuculete a aflat că suferă foarte târziu.  Medicii vor să atragă atenția în legătură cu pericolele acestei boli, de care poate să sufere oricine, fiind o afecțiune des întâlnită. 

Cornel Galeș, soțul regretatei cântăreței, a aflat de la personalul medical că această afecțiune se poate lua până și prin manichiura sau pedichiura, făcută cu aceleași ustensile ale unei persoane infectate.

"Pe 21 februarie a debutat o ciroză din hepatită C, dintr-o dată, din senin. Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic. După aceea a debutat asta, a făcut analize şi s-a dat totul peste cap. Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic. Ni s-a spus că se ia de la manichiură, pedichiură, operaţii, sânge, sex", a declarat Cornel Galeș, potrivit Wowbiz.ro.