Evenimentul Zilei > Monden > Iker Casillas, fostul portar al lui Real Madrid, și-a refăcut viața după despărțirea de Sara Carbonero. Cine este noua sa iubită
Iker Casillas, fostul portar al lui Real Madrid, și-a refăcut viața după despărțirea de Sara Carbonero. Cine este noua sa iubită

Iker Casillas, fostul portar al lui Real Madrid, și-a refăcut viața după despărțirea de Sara Carbonero. Cine este noua sa iubită

După o relație de 11 ani, Iker Casillas și Sara Carbonero au pus punct căsniciei și au divorțat. Acum, la un an de la despărțire, amândoi se pare că și-au găsit din nou dragostea.

Fostul portar al lui Real Madrid are o relație tot cu o ziaristă, Ana Quiles, din Italia. Cei doi îndrăgostiți s-ar fi întâlnit pentru prima dată în septembrie și s-au văzut în mai multe ocazii, inclusiv la Cupa Mondială din Qatar, unde Ana i-a luat un interviu lui Casillas.

Iker Casillas formează un cuplu tot cu o ziaristă sportivă

Ana Quiles este o jurnalistă sportivă în vârstă de 30 de ani, iar cei doi ar fi fost văzuți în ipostaze „foarte apropiate” la Fontana di Trevi din Roma, semn că între cei doi e ceva mult mai mult decât o prietenie, potrivit ziare.com.

În același timp, Sara Carbonero, jurnalista care a fost căsătorită cu fotbalistul Iker Casillas, trăiește o nouă poveste de iubire după divorțul de acesta. Ea a început o relație cu un cântăreț din Zaragoza, în vârstă de 35 de ani, pe nume Nacho Taboada.

Cei doi au fost, de asemenea, surprinși în diferite ipostaze intime. Carbonero și Ikea Casillas au format un cuplu pentru 11 ani și au împreună doi copii. Vestea despărțirii a fost făcută pe rețelele sociale.

„Atât eu cât și Iker suntem mândri de familia pe care o avem și de iubirea care ne-am umplut de fericire în anii în care am fost împreună. Azi, această legătură alege drumuri diferite, dar nu departe unul de celălalt deoarece vom continua să ne îndeplinim minunata misiune de a fi părinți.

Este o decizie la care am meditat îndelung și pe care am luat-o de comun acord. Respectul, afecțiunea și prietenia vor rămâne pentru totdeauna. Acum prioritatea este să împărțim această afecțiune pentru bine și educația copiilor noștri astfel încât ei să crească într-un mediu stabil și sănătos.

Acestea fiind spuse, vă rugăm ca viața privată să fie respectată în această perioadă de mare schimbare. Sunt singurele cuvinte pe care noi le vom adresa pe acest subiect în public de acum înainte”, a fost mesajul transmis de cei doi.