Celebritatea a omorât un iepuraş fără urechi. Vinovatul - un cameraman neatent

Celebritatea a omorât un iepuraş fără urechi. Vinovatul - un cameraman neatent

Til era un iepuraş de numai 17 zile. El s-a născut fără urechi, din cauza unui defect congenital, iar această anomalie l-a adus în centrul atenţiei. Momentele de celebritate ale micuţului Til au luat sfârşit după ce un cameraman neatent a călcat pe el.

Iepurele fără urechi era unul dintre "rezidenţii" grădinii zoologice Limbach-Oberfrohna din estul Germaniei. Întrucât defectul său genetic este rar, a devenit în scurt timp subiect de ştiri.

Ieri, cu ocazia unei conferinţe de presă în care urma să fie prezentat, un cameraman neatent a călcat pe iepurele fără urechi. Bărbatul a precizat colegilor de la ziarul "Bild" că nu l-a observat pe micuţul Til, care era ascuns în fân. Publicaţia mai precizează reporterul este afectat de incidentul pe care l-a provocat.

Directorul grădinii zoo a declarat că Til nu a suferit: "A fost lovit din plin. Toată lumea de aici este extrem de afectată. Cameramanul este distrus".

Ne puteți urmări și pe Google News

Ziarul "Spiegel" a scris că iepurele fără urechi a fost "o victimă a presei". Corpul lui Til va fi îngheţat, până când reprezentanţii grădinii zoo vor decide dacă-l împăiază sau nu.