Evenimentul Zilei > Actualitate > Ieftiniri la Carrefour de la 27 decembrie! TVA redus în avans!
Ieftiniri la Carrefour de la 27 decembrie! TVA redus în avans!

Ieftiniri la Carrefour de la 27 decembrie! TVA redus în avans!

Începând cu 27 Decembrie, Carrefour România aplică direct la casele de marcat reducerea de la 24% la 20% a TVA-ului la produsele nealimentare.

Pe lângă asta, clienții vor beneficia de promoții obişnuite de sfârşit de an, a informat compania. Potrivit oficialilor companiei, Carrefour a fost primul lanț de magazine care a înghețat prețurile la alimente în luna mai, când TVA-ul a scăzut de la 24% la 9%.

Acum, retailerul francez, care a anunţat recent achiziţia reţelei Billa, anunţă în avans reducerea TVA-ului la zeci de mii de produse nealimentare. Andreea Mihai, Director Marketing & PR Carrefour România, a declarat că oficialii firmei cred că reducerea TVA-ului de la 24% la 20% începând de la 1 Ianuarie va aduce beneficii semnificative atât pentru clienții, cât și pentru retaileri și furnizori.

Compania va aplica reduceri masive la o gama variata de produse, precum laptopuri, bagaje şi produse cosmetice.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.