Evenimentul Zilei > Actualitate > Icar din Vaslui a căzut de pe acoperiș și a zburat cu elicopterul
Icar din Vaslui a căzut de pe acoperiș și a zburat cu elicopterul

Icar din Vaslui a căzut de pe acoperiș și a zburat cu elicopterul

Un bărbat de 51 de ani, din Vaslui, care lucra la construirea unei case particulare, a căzut de pe o schelă și s-a accidentat grav

Bărbatul a rămas inconștient la pământ, iar la sosirea Ambulanței a fost preluat de cadrele medicale, care l-au intubat și l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vaslui.

Medicii  vasluieni l-au preluat tot în stare de inconștiență și au demarat investigațiile pentru a vedea cu exactitate ce au de făcut.

„Bărbatul este în stare foarte gravă, cu traumatism cranio cerebral, traumatism la coloana cervicală și cu otoragie. Este intubat, i s-au făcut investigațiile necesare la Computerul Tomograf și la tot ce mai era necesar, medicii așteaptă  rezultatul  investigațiilor urmând a decide dacă va fi transferat la o altă unitate spitalicească superioară (Neurochirurgie Iași – n.r.)”, a precizat, pentru colegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă, medicul Carmina Piseru, șeful UPU din cadrul SJU Vaslui.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.