Evenimentul Zilei > Actualitate > Iată unde se poate vedea „Meciul Secolului”, dintre Floyd Mayweather şi Manny Pacquiao
Iată unde se poate vedea „Meciul Secolului”, dintre Floyd Mayweather şi Manny Pacquiao

Iată unde se poate vedea „Meciul Secolului”, dintre Floyd Mayweather şi Manny Pacquiao

Cei mai buni pugiliști ai momentului, Floyd Mayweather (SUA) şi Manny Pacquiao (Filipine), se vor întâlni pe data de 3 mai la „MGM Grand Arena”, din Las Vegas, într-unul dintre cele mai așteptate meciuri de box.

Partida dintre Floyd Mayweather (37 de ani) şi Manny Pacquiao (36 de ani), a cărei bursă va fi de 300 de milioane de dolari, se va disputa într-o sală cu 16.000 de locuri. Însă, organizatorii au pus la „bătaie” doar 500 de bilete, cu prețuri cuprinse între 1.500 și 7.500 de dolari. O altă parte a biletelor vor fi împărțite între echipele celor doi sportivi, sponsori și deținătorii drepturilor TV.

Meciul Secolului” va avea loc duminică, 3 mai, la ora 04:00 (ora României), în direct la ProTV.

Floyd Mayweather este neînvins în 47 de meciuri (26 KO), iar Manny Pacquiao, 36 de ani, are 57 de victorii (38 KO), cinci înfrângeri şi 2 remize în 64 de partide. Americanul deţine centurile WBC şi WBA la categoria semimijlocie (69,85 kilograme), iar filipinezul are centura WBO. Cei doi pugilişti au aceeaşi greutate, 67 de kilograme.