Evenimentul Zilei > Actualitate > Iată câți bani a câștigat Victor Ioniță în cele 6 luni petrecute alături de Simona Halep
Iată câți bani a câștigat Victor Ioniță în cele 6 luni petrecute alături de Simona Halep

Iată câți bani a câștigat Victor Ioniță în cele 6 luni petrecute alături de Simona Halep

Simona Halep, locul 3 mondial, a decis să încheie colaborarea cu antrenorul Victor Ioniță, după o perioadă de doar șase luni.

În această perioadă, în care a apregătit-o pe cea mai bună tenismenă a României, Ioniță a câștigat aproximativ 100.000 de euro, în urma înțelegerii contractuale pe care o avea cu Simona Halep. Totuți, această sumă este una considerabilă pentru tehnicianul român, având în vedere faptul că în carierea sa de jucător, Ioniță a avut câştiguri totale de circa 125.000 de euro.

Cu Victor Ioniță alături, tenismena constănțeancă a câștigat trei turnee (Shenzen, Dubai și Indian Wells. Așadar, în ultimii doi ani, Halep a lucrat cu următorii antrenori: Andrei Mlendea, Adrian Marcu, Wim Fissette, Thomas Hogstedt și Victor Ioniță.

Mai mult, Simona Halep se află în acest monet în pregătiri pentru al treilea turneu de Mare Șlem al anului, Wimbledon, competiție ce se va desfășura în perioada 29 iunie – 12 iulie.