Evenimentul Zilei > Sport > Ianis Hagi intră în inima suporterilor Genk. Vești de ultim moment din Belgia
Ianis Hagi intră în inima suporterilor Genk. Vești de ultim moment din Belgia

Ianis Hagi intră în inima suporterilor Genk. Vești de ultim moment din Belgia

Genk, a pierdut cu 2-0, meciul cu Anderlecht, în etapa cu numărul 20 din prima ligă a Belgiei, iar Ianis Hagi a fost introdus pe teren în minutul 62, după al doilea gol al adversarilor.

Pe rețelele de socializare, foarte mulți dintre fanii lui Genk spun că Ianis a fost aruncat mult prea târziu în teren:

„Cât să-l mai păstrezi în teren pe Bongonda? Wolf a mizat prea târziu pe Ianis, care e un adevărat număr 10. Aveam nevoie de el mai devreme, nu la 2-0”, au scris fanii echipei, pe rețele de socializare.

Continuă criza pentru Genk

Campioan en-titre a Belgiei a ajuns pe locul 8 după această etapă, cu 28 de puncte. Ianis&Co. se află la trei puncte de Zulte Waregem, ocupanta ultimului loc de play-off.

Genk a înregistrat numai trei victorii în ultimele zece etape.

„Ianis e al vostru, discuțati cu el. E un sportiv român talentat, a ajuns la un nivel foarte înalt. El se simte bine, devine mai bun în fiecare zi. E mai matur în fiecare zi. Am mare încredere în el și în ceilalți copii care au fost la U21. Ne-au arătat că au talent.

Ianis e bine, arată bine. Țineți minte că Ianis a avut un an fantastic. A câștigat trofee, a ajuns la Euro până în semifinale, a debutat în Champions League, a debutat în echipa națională… Are o perioadă în care joacă mai puțin, așa cum i se întâmplă oricărui fotbalist. El are un an foarte bun, asta e părerea mea”, a spus Hagi, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.