Evenimentul Zilei > Justitie > I s-a făcut RĂU subit. Nici nu a fost AUDIAT deprocurori că deja i s-a făcut RĂU. Prinţul Paul a făcut cale întoarsă de la sediul DNA Braşov şi s-a INTERNAT în spital
I s-a făcut RĂU subit. Nici nu a fost AUDIAT deprocurori că deja i s-a făcut RĂU. Prinţul Paul a făcut cale întoarsă de la sediul DNA Braşov şi  s-a INTERNAT în spital

I s-a făcut RĂU subit. Nici nu a fost AUDIAT deprocurori că deja i s-a făcut RĂU. Prinţul Paul a făcut cale întoarsă de la sediul DNA Braşov şi s-a INTERNAT în spital

Prinţul Paul a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, după ce i s-a făcut rău în timp ce mergea spre Direcţia Naţională Anticorupţie Braşov, unde a fost citat pentru a da declaraţii într-un dosar privind retrocedarea ilegală a unor terenuri.

Potrivit unor reprezentanţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, prinţul Paul s-a prezentat, miercuri dimineaţă, la unitatea sanitară, acuzând probleme cardiace, scrie Mediafax.

În urma investigaţiilor, medicii au decis să îl interneze pe prinţul Paul în Secţia de cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, au precizat sursele citate.


Percheziţii DNA acasă la Remus Truică. SURSE: Omul de afaceri este vizat de o ANCHETĂ JUDICIARĂ care cercetează RETROCEDĂRI FRAUDULOASE. Prinţul Paul Lambrino este IMPLICAT | UPDATE


 

Prinţul Paul şi soţia sa, prinţesa Lia, au fost citaţi să se prezinte miercuri la DNA Braşov, pentru a da declaraţii într-un dosar privind retrocedări ilegale de terenuri.

Prinţesa Lia a declarat, pentru sursa citată, că soţului ei i s-a făcut rău în timp ce se îndreptau spre DNA Braşov. Aceasta a precizat că au oprit maşina cu care mergeau spre DNA Braşov la o benzinărie aflată aproape de Ploieşti, unde au întrebat un echipaj de poliţie cum pot ajung la un spital. De acolo au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

Prinţesa Lia a precizat că soţul său a rămas internat la spitalul din Ploieşti, urmând să meargă la DNA Braşov când starea de sănătate a acestuia va permite.

În legătură cu dosarul în care au fost citaţi să dea declaraţii, prinţesa Lia a spus că este vorba de o sesizare făcută de ei la DNA în urmă cu câteva săptămâni, în care au arătat că au fost ameninţaţi ei şi membri din staff-ul lor. Prinţesa Lia a precizat că au primit mai multe telefoane în care li s-a cerut să înceteze să mai dea documente în dosarul retrocedărilor.

Aceasta susţine că au dovezi că semnătura soţului ei care apare pe unele actele nu este de fapt semnătura acestuia şi că se bucură că au fost chemaţi la DNA, pentru că pot da mai multe detalii legate de sesizarea pe care au făcut-o.

Întrebată dacă procurorii DNA au făcut percheziţii la casa lor, în condiţiile în care procurorii au făcut percheziţii în Bucureşti şi Ilfov în acest caz, iar de la locuinţa omului de afaceri Remus Truică au fost ridicate mai multe documente, prinţesa Lia a spus că nu s-au făcut percheziţii la locuinţa lor, pentru că nu sunt suspiciuni în cazul lor, ei fiind cei care au făcut sesizarea la DNA.