Evenimentul Zilei > Horoscop > HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR 11 ianuarie 2022. Precizări necesare la cererea domniilor voastre
HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR 11 ianuarie 2022. Precizări necesare la cererea domniilor voastre

HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR 11 ianuarie 2022. Precizări necesare la cererea domniilor voastre

Trebuie să fii mai atent la ceea ce se petrece și se vorbește în jurul tău, la serviciu și acasă, chiar dacă crezi că nu te privesc personal. Cunoșterea înseamnă putere, în jungla de beton!

 

11 ianuarie

 

 

 

Pe 11 ianuarie s-au născut Alexander Hamilton, Rod Taylor, Karel Kadlec, Nikos Kavvadias, Jean Chretien, Boris Caragea, Leonid Dimov, Carol Popp de Szathmary.

11 ianuarie – „Ziua artei fotografice în România„, desemnată printr-o Hotărâre de Guvern din ianuarie 2010; este marcată în ziua de naştere a lui Carol Popp de Szathmary (n.11.I.1812-m.14.III.1887), unul dintre primii fotografi români, precum şi unul dintre primii fotoreporteri de război ai lumii (Mediafax 14.V.2010). Carol Popp de Szathmary, pictor, grafician şi fotograf, este considerat primul fotograf de artă român (a realizat primele fotografii-document ale Bucureştiului din vremea sa); a fost pictorul Curţii regale în timpul lui Carol I; a participat la Războiul de independenţă (1877-1878), imortalizând pe carton, apoi pe pânză, acţiunile soldaţilor români. Sursă RADOR.

 

În calendarul creştin-ortodox este Cuviosul Teodosie cel Mare, începătorul vieţii de obşte. Și Sf. Vitalie. Post

Iniţial, protector al pruncilor şi al femeilor însărcinate, sau cu probleme la naştere, Sf. Teodosie, primul călugăr de obşte, devine protector şi stăpân şi peste cutremure.

Analizând istoric acest detaliu asistăm la modul de edificare a mitologie, a legendei – cum se conferă puteri noi unui Sfânt!

Pe 11 ianuarie 1838 a avut loc, la orele prânzului, un mare cutremur de pământ, cu epicentrul în Vrancea. După descrierea cronicarului: „La Sf. Teodosie s-a întâmplat cutremur mare, de povestesc bătrânii că nu se putea sta omul în picioare, de s-aplecau copacii cu vârful la pământ, vitele şi oile zbierau, iar câinii urlau a mort” (Th. Speranţia). Probabil, de gradul 8 Richter.

Nu se ştie exact câte vieţi s-au pierdut, câte sate s-au distrus, câte oraşe au fost mistuite de foc, urmare a cutremurului. Multe, foarte multe, probabil!

Poporul a interpretat dezastrul, nenorocirea care se abătuse asupra-i, ca pe o pedeapsă a Sfântului, care nu fusese respectat. În logica populară imbatabilă, cine poate dezlănţui urgia cutremurului, acela poate să o controleze şi deci să apere de cutremur!

Mai are Cuv. Teodosie o particularitate care îmi place foarte mult: alungă dăunătorii, paraziţii.

Pilda care ni s-a transmis arată un călugăr foarte bătrân care nici nu mai putea să meargă, dar tot sare în ajutorul oamenilor. Dus pe braţe pe ogoarele bântuite şi pustiite de lăcuste şi omizi el se roagă Sf. Treimi şi spune: „Aşa vă porunceşte Stăpânul vostru cel de obşte al tuturor, să nu pierdeţi ostenelele omeneşti şi să nu mâncaţi hrana săracilor!”. Iar dăunătorii au pierit pe dată!

Ce bine ar fi să vină Sf. Teodosie şi pe la noi şi să alunge lăcustele şi omizile cu două picioare, ca tare s-a umplut ţara de profitori şi de paraziţi, de dăunători!

 

Dragi mei, domniile voastre să știe că în pustnicia mea nu sunt singur, chiar dacă călugărul Cristian s-a întors la lavra lui, că mare nevoie aveau de el, de credința lui profundă și izvorâtoare de idei și decizii corecte, așa cum trebuie. L-au făcut stareț. Iar vrăjitoarea Măturoia, este în Austria, au angajat-o la o clinică fițoasă, nu mai este vrăjitoarea Măturoia. Nici nu mai vorbesc cu ea, și-a pierdut tot farmecul pe care îl avea când spunea numai adevărul, ceea ce gândea. Au rămas lângă mine animăluțele, cățelușele, pisicile, aricii Ahile și Agamemnon, care hibernează, veverițoiul Burebista, ba și familia Robert, niște șoricei mici, mici, cât o nucă, maron, șoricei de pădure.

 

Dar, în mulții ani de când scriu la EvZ am avut onoarea și plăcerea să corespondez cu mulți dintre domniile voastre. Cam o sută – o sută cincizeci îmi scrieți mereu, așa că nu sunt singur. Câțiva îmi scrieți chiar zilnic, spre marea mea bucurie. Cu unii, mai rar, că amețesc și obosesc repede, vorbesc la telefon. Sunteți elită și citindu-vă pe net mă simt mândru de nația mea, de ADN-ul meu, de haplogrupul meu, de România și de români. Elita este locomotiva necesară nației, regina roiului. Am discutat mult despre articolul precedent despre extratereștrii. Încerc, în cele ce urmează, să aduc lămuririle necesare și cerute.

 

Nu mai strigați la extratereștri, dacă ne aud?!” – sunt cuvintele memorabile, celebre, ale senatorului Edward William Proxmire, la ședința de aprobare a bugetului NASA. Se întâmpla în anul 1982. A fost o amputare drastică a programului SETI, care trebuia, de atunci, numai să ”asculte” nu să și ”vorbească”. SETI, Sentinel, META și BETA au fost programe ale savanților, începând din anul 1960, urmând o idee a lui John D. Kraus, expusă în numărul din martie 1955 a ”Scientific American”. Programele aveau ca scop ascultarea spațiului în căutare de semnale inteligente dar și transmiterea unor semnale radio de pe Pământ. Cu toate că autorii de romane SF și artiștii, niște liberali periculoși, l-au ridiculizat pe Bill Proxmire, eu cred că senatorul democrat de Wisconsin a avut dreptate. Cred că este o dovadă de lipsă de responsabilitate, tipică oamenilor de știință, să trimiți semnale aiurea, în spațiu, dezvăluind poziția Pământului și gradul de dezvoltare tehnologică. 

Domnea, în America anilor 60 și 70, prin campusurile universitare, o euforie a păcii și a prieteniei, cu orice preț, era epoca hippy și a LSD. Să ne amintim de filmul-cult ”Întâlnire de gradul trei”, din anul 1977, capodopera lui Steven Spielberg. În același an, în mai, apărea ”Star Wars” a lui George Lucas. Două viziuni diferite, aș putea spune diametral opuse, despre spațiu, explorare și extratereștrii.

Venim în pace, duceți-mă la liderul vostru!” așa credeau, pe la mijlocul secolului trecut, naivii autori de SF, că o să aibă loc primul contact cu extratereștrii.

Apoi, ceva sau cineva le-a schimbat unghiul de vedere. Când americanii vor să spună ceva, fac întâi un film! Ceea ce este de remarcat este că rușii nu au avut programe de stabilire a contactelor cu extratereștrii! Poate unde contactul era deja stabilit?

Probabil că v-am spus, altă dată, despre teoria conspirației, care spune că după baletul OZN din anii 50, americanii și rușii au un, să spunem contract, cu o specie de extratereștrii. Și că se fac o mulțime de eforturi ca să se ascundă acest lucru. Se spune că SETI era un astfel de program de acoperire. Dacă căutăm extratereștrii, înseamnă că nu am făcut contactul cu ei, nu? Gurile rele de la Langley spun că SETI a fost doar un prilej ca să-și bage nasul tot felul de agenții în computerul tău. Și eu am pus la dispoziția SETI o parte din capacitatea de calcul a computerului meu, un amărât de 486 DX, dar super, în anul 1992. Nu era încă Facebook, care are, din proiectare, din setări, rolul unui spion perfect. Ai cont pe Facebook, foarte bine, nu mai ai nicio intimitate, totul este la vedere pentru cine trebuie, toate mațele din computerul tau, toate siturile vizitate, și cele porno, toată corespondența, toate cumpărăturile, operațiunile bancare, toate parolele și codurile, totul!

 

Am citit, mai demult, cred că acum un an, un articol al lui Robert Sanders, editat de Todd Jaquith și apărut în ”Futurism”. Ei bine, articolul începe, triumfător: ”The need to reach out and make contact with another, complementary mind—whether in our personal lives or collectively, as a species—is a powerful human urge. And now the dream—no matter how remote—of opening up a line of communications with a nonhuman intelligence is entering a new, more systematic phase.” Și o continuă tot așa. Spre marea mea îngrijorare aflu că iresponsabilitatea nu a încetat odată cu Frank Drake și Carl Sagan, fondatorii SETI, ci are, în continuare, prozeliți.

Hai să o luăm istoric. În anul 1974 este trimis în spațiu Mesajul Arecibo, de către o echipă de inconștienți condusă de marii naivi, Drake și Sagan, în cadrul dubiosului proiect SETI. Mesajul, transmis prin unde radio conținea descrierea grafică binară a unui uman, codată, ca și schema Sistemului Solar, descrierea ADN și grafica transmițătorului, farfuria de la Arecibo. Semnalul a fost trimis în direcția nebuloasei M31, celebra Nebuloasă Andromeda. Frank Drake și Carl Sagan nu erau deloc proști, au fost doar iresponsabili! Moda lansată de atrăgătorul și carismaticul evreu ateu, Carl Sagan, de a vorbi cu extratereștrii a avut partizanii ei.

Chiar și la NASA pe la începutul anilor 70. Pioneer 10 și Pioneer 11, sonde care erau proiectate ca să părăsească Sistemul Solar, purtau mesaje către extratereștrii, niște plăci de aur, cu reprezentarea unei femei și a unui bărbat, atomul de hidrogen și Sistemul Solar. Mai era ceva, trecut cu vederea. Fisiunea unui atom! Adică, tataie extraterestrule, să știi că noi avem bombița atomică, să fii atent cu noi!

Urmează Voyager Golden Record, o placă de patefon din aur, tehnologie de început de secol XX  și instrucțiuni cum trebuie reprodusă placa. Apoi a fost The Last Pictures și multe milioane de mesaje trimise în spațiu de pe sateliții geostaționari, proprietate particulară.

Apoi, în anul 1982, intervine un om cu capul pe umeri, senatorul democrat de Wisconsin Edward William Proxmire, care nu mai dă bani NASA ca să trimită mesje în spațiu. V-am povestit mai sus.

Ridicolul continuă, însă, în prezent. O organizație particulară din San Francisco, METI, Messaging Extra Terrestrial Intelligence, are ca scop trimiterea de mesaje către sisteme solare apropiate de Pământ, care pot susține viața. Un inconștient vesel, Douglas Vakoch, fostul director SETI al Interstellar Message Composition, a declarat, pentru Forbes: “It’s too late to conceal ourselves in the universe, so we should decide how we want to represent ourselves. Extraterrestrials may be waiting for a clear indication from us that we’re ready to start talking.” Iresponsabilul savant susține că va trimite mesajul către o planetă stâncoasă, care orbitează Proxima Centauri, cel mai apropiat sistem solar de Pământ.

Cine permite acestor savanți iresponsabili să ia decizii cu impact global și să vorbească în numele Pământului, a întregii populații de peste șapte miliarde? În numele meu, NU, cu siguranță! Și să dezvăluie poziția planetei noastre și faptul că pe Pământ există câteva miliarde de exemplare de coloidali din cea mai bună proteină. Dacă extratereștrii sunt canibali?!! Ați văzut serialul ”V”? Glumesc, dar glumesc serios!

De ce sunt împotriva acestor excentricități științifice, a trimiterii de semnale către posibili extratereștrii? Pentru că sunt ridicole și periculoase! Mai mult, îi cunosc foarte bine pe acești iresponsabili, pe oamenii de știință, pe savanți, era să fiu unul dintre ei. Sunt de un egoism și de o vanitate fără limite. Contează numai tema LUI de cercetare, grantul LUI, comunicarea LUI științifică, premiile LUI academice! Poate să arunce Pământul în aer, ca să demonstreze că EL a avut dreptate!

Stând strâmb și judecând drept totul mi se pare de o prostie cosmică și de un ridicol absolut. Mesajele sunt copilărești și absolut inutile! Se pornește de la prostia imensă că extratereștrii au organe de simț asemănătoare cu ale noastre. Și că, în general, sunt similari cu noi! De unde știu savanții cei ridicoli că extratereștrii la care ajung undele noastre radio nu le simt ca pe o radiație mortală? Mesajul nostru tâmpițel, de pace, devine o declarație de război! Iar chestia cu placa de patefon m-a făcut să râd trei zile. Bun, să știți că sunt încă implicat într-o chestie cu extratereștrii. S-a observat, de cine trebuie, că am o abilitate. Când văd o mașinărie, un obiect, știu exact la ce servește, cum poate fi folosit. Foarte repede și foarte exact. Mai sunt câteva sute ca mine pe tot globul.

Dacă o să cadă ceva extraterestru pe Pământ, o chestie, ca în filme, există o probabilitate foarte, foarte mică, ca în pustnicia mea să aterizeze un helicopter negru, fără însemne. Să știți că o să iau cățelușele cu mine. Să miroasă și ele un extraterestru! Cu toate că recent, anul trecut, în vară, eram în spital, de la organizația respectivă mi-a venit un mesaj în care spunea să confirm că sunt pe coordonatele indicate de mobilul meu și să nu mă deplasez fără el!

Până atunci să nu vă faceți griji, prea mari! Savanții iresponsabili se joacă cu focul, este adevărat, dar cu niște chibrituri mici, mici de tot. Ca să nimerească un extraterestru, o stație de ascultare extraterestră, cu semnalele lor radio slabe și împrăștiate, ar fi o șansă din multe mii de miliarde. Nu avem noi ”norocul” ăsta, nici măcar în anul 2022, un an al surprizelor!

Cu toate că teoria conspirației spune că există deja legături cu extratereștrii, dar sunt ascunse de guverne, și cu strategii de acoperire gen SETI, METI etc. Dacă căutăm extratereștrii, înseamnă că încă nu avem legături cu ei, așa este?

Părerea mea este că problema cu extratereștrii este o altă afacere. Cum în Evul Mediu veneau păcătoșii la discotecile popilor să pupe moaște contra cost și să cumpere indulgențe, toată afacerea cu păcatele, dracii și îngerii era o investiție sigură, aducea bani cu sacul. Acum într-o societate secularizată extratereștrii aduc afaceri cu filme, cărți, conferințe, seriale, tricouri, reclamă, șepci, hârtie igenică etc etc. Bani să iasă! Mai mult. Teoria conspirației spune că printre dosarele aflate în sertarul din dreapta al biroului oval al unui tip dintr-o casă albă se află și dosarul DSS NEO DAMIEN. DAMIEN numai bunul Dumnezeu știe despre ce este vorba, de aceea este clasificat. DSS înseamnă Deep Space Survey și NEO vine de la Near Earth Objects. Atenție, nu sunt asteroizi sau comete, sunt obiecte! Probabil că o să se confecționeze o presă de acoperire cum că ne apărăm de comete, asteroizi răi și alte chestii, ca în ”Armaggedon”. Cert este că DSS NEO are 300 de focoase nucleare multiple, mult mai performante ca Satan 2, iar rachetele purtătoare pot lovi, precis, ținte la de cinci ori distanța până la Lună.

 

Trebuie să ținem cont că în luna mai 2008 papa Benedict al XVI-lea a declarat că Vaticanul recunoaște existența extratereștrilor ca o manifestare în Univers a lui Dumnezeu și că dacă o să fie cazul, Sfântul Scaun este gata să boteze pe extratereștrii, dacă aceștia o cer. Nu sunt sigur, dar parcă și papa Francisc a zis ceva asemănător. O să-l întreb când o să mai vină la București!

 

Teoria conspirației, TC, zvonurile, scenarii de secretari de stat la pensie, sau de foști miniștri de apărare, vezi Paul Hellyer, spun că războiul speciei de extratereștrii cu care suntem aliați nu merge tocmai bine. TC spunea că războiul este de fapt o confruntare între două corporații cosmice pentru drepturile de exploatare a centurii de asteroizi dintre Marte și Jupiter, metale și resurse la vedere, ușor de exploatat. Acolo unde văd și eu, cu luneta mea modestă, sclipiri de lumină, fulgerături. Mai explodează un crucișător stelar, mai ia foc o fregată. Foarte, foarte rar, dar când se întâmplă sunt mai multe străfulgerări, odată. Au fost semnalate de mulți astronomi, amatori sau profesioniști. Sau poate se ciocnesc asteroizii între ei?

 

Mă tem că nu este imposibil ca cealaltă specie de extratereștri să dea o raită pe Pământ, așa, ca să ne pună la punct! Contra a 300 de rachete care au de 50 de ori viteza sunetului și fiecare poartă o armă care poate ușor transforma toată Olanda în cenușă, poate se mai gândesc! Depinde de nivelul lor tehnologic. Dar în toate filmele americane de până acum, din ultimii ani, ”Independence Day 1 și 2”,Battleship” sau ”Battle of Los Angeles” etc extratereștrii erau avansați, dar nu cu mult înaintea noastră. Or fi știind ei ceva! Se pare că există o lege a naturii, a lui Dumnezeu, care privește mărimea unei planete, a sistemului solar, a nivelului de tehnologie și a numărului de locuitori, care nu permite dezvoltarea infinită și mari decalaje între civilizațiile aflate în același timp, în același spațiu.

 

Acum chiar mă duc să văd un film cu extratereștrii, să văd ce gasesc nou pe net, aici în Prahova submontană este liniște, pe șosea nu mai trec mașini. O să-mi fac un ceai Darjeeling, primit de la cel mai promițător ucenic al meu, poate cu un degetar de rom de Reunion și o să mă uit la un film, o să râd tare de tot, toate filmele cu extratereștrii sunt comice, chiar dacă regizorul nu a avut intenția. Stupide și comice, ca lumea de astăzi, ce nevoie mai avem de extratereștrii? Bună întrebare, răspunsul s-ar putea să fie mai greu, dar mereu, mai avem o șansă, în definitiv, mâine este o altă zi!

 

HOROSCOP    11 ianuarie  2022

 

BERBEC  Estimează bine efortul și cheltuielile înainte de a te implica într-un nou proiect. Ești dinamic, rapid, dar astăzi stai un pic și analizează, gândește corect, bine, dar în interesul tău! Perioada zilei de azi este pentru cei născuţi sub semnul Berbecului o perioadă bună ca sa admire natura, adică natura umană. O mică supărare, dar pe total, perioada zilei – îţi este favorabilă. Vorbe şi bârfe, dar nu trebuie să le dai nicio importanţă. Nu lua decizii pe termen lung, mai ales în ceea ce priveşte banii!

TAUR Astăzi poți vedea că lucrurile nu stau rău, că cei din jur țin la tine! Căldura sufletească şi investiţiile spirituale făcute astăzi vor aduce dividende plăcute în viitor. Nu este o zi în care sa faci schimbari esentiale. Din trecutul tau apare o situatie uitata, dar pe care poti sa o rezolvi rapid cu ajutorul anturajului, prietenilor, familiei. Nu te baga in sufletul si problemele altora. Ofera-ti ajutorul numai daca este cerut cu insistenta. Pentru un timp este bine sa păstrezi judecăţile de valoare si sentinţele pentru uzul propriu!

GEMENI  Mizează pe concordie și încredere! Trebuie să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei din jurul tău, mai ales cu cei dragi. Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni! Eşti rapid, ai imaginaţie şi darul vorbelor, deci ai certe calitati pe care perioada aceasta de timp le poate pune in valoare. Daca cauți ceva de lucru, sau ceva mai bun, atunci ai toate sansele sa gasesti incepând de astăzi. Proiectele începute în această perioadă pot aduce rezultate bune. Totuşi este bine să ceri un sfat competent, mai ales dacă doreşti să cumperi ceva pentru menaj. Seara este mai putin prielnică, dar cu moderaţie, mai ales la cheltuieli, poți evita neplăcerile.

RAC  Problema pe care o ai astăzi este cea a statului social. De fapt, nu vrei sa recunoști că lipsa banilor te face mizantrop! Nici în domeniul sentimental nu ai aspecte excelente, ia măsuri! Succese minore în carieră sau în familie. Cu toate că un mic incident de iarnă întunecă imaginea generală, astrele îţi sunt favorabile. Ceva legat de un aspect legal, de jurisprudenţă. Deocamdată aspectul este neutru şi nu te afectează în niciun mod, dar nu fii neglijent. Cooperează mai strâns cu partenerii, fie de afaceri, fie de amor şi spune-le exact şi precis ce aştepţi de la ei, cu un zâmbet şi dulce, dulce, ca o prăjiturică din Orient!

LEU  Trebuie să fii mai atent la ceea ce se petrece și se vorbește în jurul tău, la serviciu și acasă, chiar dacă crezi că nu te privesc personal. Cunoșterea înseamnă putere, în jungla de beton! Astăzi poate fi o periodă de realizări şi acumulări. O serie de evenimente te pot obliga la o analiză  aprofundată. Noi prietenii sau relaţii pot face perioada interesantă. Nu trebuie să neglijezi propriul confort nervos – o activitate prea tumultoasă  face să nu obţineţi rezultatul dorit şi vei pierde încrederea subalternilor sau a micului grup pe care-l conduci. Pentru că cei din zodia leului trebuie neapărat să conducă ceva, sau pe cineva… mai bine s-ar conduce singuri!

FECIOARĂ  Ai tendința să vezi totul în roz, astăzi! Foarte bine, dar măcar uită-te pe unde calci, să nu aluneci pe gheață, unde este! Domeniul sentimental este avantajat de stele, aşa că, zâmbeşte frumos! Realizări mici, însă pline de bucurii. Astazi te vei simţi foarte bine citind o carte sau vizionând un film bun. Poţi face ceva cumparaturi, dacă nu îți este prea neplăcut să ieși afară în frig, dar, poți întâlni o persoană interesantă din trecutul nu prea îndepărtat. Este o perioadă foarte prielnică studiului şi creaţiei. Fă-ti stereotipuri de exprimare şi de comportament! Ştii că eşti relativ harnic, curat şi minuţios, dar nu eşti spontan!

BALANŢĂ  Conjunctura te favorizeză în domeniul financiar-bancar. Dacă ai o problemă cu băncile, cu banii, în general, astăzi e ziua în care ai noroc, insistenţa ta poate avea şanse bune de câştig. Păstrează-ţi calmul în discuţiile cu colegii, partenerii sau cu cei din familie.  Fii la obiect în ceea ce afirmi. Evita divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Este bine să dai dovadă de prudenţă la tot ceea ce înseamnă uniune, asociaţie, adunare. De asemenea, supraveghează-ţi regimul alimentar. Posibile schimbări şi veşti plăcute, evită, însă, efortul fizic. O perioadă indicată pentru studiu şi activitate laborioasă. Noi prietenii sau relaţii pot face perioada zilei de astăzi, mai precis pe seară, interesantă.

SCORPION Dimineața evită izbucnirile sentimentale şi instabilitatea emoţională şi amână orice nu îţi face plăcere. Nu promite nimic, pentru viitor. Trebuie să dai dovadă de exactitate în comunicare. Posibile mici dureri de cap, la propriu şi la figurat, pe fondul unui Marte, patronul tău, complex aspectat. Este indicat să amâni deciziile importante pe mai târziu. După program este o perioadă favorabilă tratamentelor sofisticate cosmetice sau de întreţinere, vizitelor la prieteni credinciosi sau la mătuşi bogate. A doua parte a zilei este favorabilă vizitelor, prieteniilor, corespondenţei, plimbărilor, sporturilor de intreținere. Seara poate fi foarte romantică, dacă reuşeşti să te relaxezi!

SĂGETĂTOR   Orele dimineţii sunt bune pentru decizii inspirate sau întâlniri importante. Domeniul sentimental este bine aspectat în a doua parte a zilei. Mare atenţie dacă călătoreşti, sau eşti pe drum! Astazi investeşte în relaţii de afaceri şi în dragoste. Magnetismul personal este în creştere. O persoană influentă, semn de foc, te va ajuta, sau mai curând poate să te ajute. Este o perioadă bună ca să începi proiecte noi, să legi noi prietenii. O veste bună şi una mai puţin bună, dar din fericire veştile nu sunt legate între ele. Nu te lăsa dus de nas de intrigi şi bârfe! Nu te lăsa impresionat de ceea ce se discută, de intrigi politice şi de dezastre anunţate. Sunt doar strategii de marketing. Cineva vrea să-ţi vânda ceva, simplu!

CAPRICORN  Perioada este favorabilă, mai puţin în registrul termic. Atenţie la frig, la zăpadă, gheață, unde este, îmbracă-te corespunzător şi totul poate să fie bine! Moderaţie în relaţiile cu semnele de foc. Semnele de apa şi de aer îţi sunt favorabile toată ziua, dar este mai bine să nu te iei în beţe cu cei născuţi sub zodii de pământ şi foc. Pe seară realizezi că ar trebui să-ţi mai triezi cunoştiinţele care se autointituleză prieteni. Renunţă la balastul sentimental cu proverbialul tău perfecționism bine temperat. Sanatatea este bunicica, cine oare este complet sănătos in zilele astea bolnave și pe vremea asta capricioasă și caraghiosă?

VĂRSĂTOR   Cei din jurul tău spun că-ți vor binele și au tendința să ia hotărâri în locul tău. E o sabie cu două tăișuri, pe termen lung. Stabilește, astăzi, chiar, ce este al tău, al lor și al nostru! Mai seducător decât oricând, astăzi poţi obţine multe. Evită persoanele pretenţioase, cu fiţe, gen vampiri energetici. Te sleiesc de energie şi te şi enervează. Astăzi pe lângă seducţie şi încăpăţânarea ta este la cote maxime. Nu ai ceda la părerea ta, în ruptul capului! Ca să nu-ţi rupă cineva capul, pregăteşte-ţi o ieşire onorabilă, planul “B”. Curajul tău este răsplătit astăzi. Curajul de care ai dat dovadă în trecut şi ai luat o atitudine tranşantă.

PEŞTI  Frecventează prietenii care te fac să te simţi confortabil, psihic. Mare atenţie la serviciu, se întâmplă ceva, trebuie să afli, ce! Este necesar să fii atent, ca să nu pierzi prilejul. Relaxeaza-te şi încearca să nu mai porti de grijă altora, mai ales că, până la urmă, nimeni nu iti multumeste. O perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor. O veste bună de la prieteni sau din presă. Un incident neplăcut, sau o gafa monumentala, pot fi evitate cu prudenţă şi respectarea regulilor jocului, mai ales ale regulilor de circulaţie. Ai nevoie de mai mulţi bani şi nu ştii de unde. Problema nu se rezolvă astăzi, mai ai răbdare!

 

 

 

Publicat in categoriile: Horoscop
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: