Evenimentul Zilei > Horoscop > Am visat Catedrala cuprinsă de flăcări verzi!!! Horoscopul cu o sută patruzeci și patru de zodii (11). Horoscop
Am visat Catedrala cuprinsă de flăcări verzi!!! Horoscopul cu o sută patruzeci și patru de zodii (11). Horoscop

Am visat Catedrala cuprinsă de flăcări verzi!!! Horoscopul cu o sută patruzeci și patru de zodii (11). Horoscop

Horoscop Odată și odată, dacă nu l-ați citit pe cardinalul Pierre d’Ailly, o să vă spun legătura dintre astrologie și creștinism. Dar iată că se apropie Crăciunul, de cei Trei Crai de la Răsărit, ați auzit, de cei care urmăreau Steaua? Astrologii au fost primii care L-au adorat și L-au dăruit pe Pruncul Iisus, au fost primii creștini!

 

Horoscop Pe 24 noiembrie s-au născut Spinoza, Henri Toulouse-Lautrec, Emir Kusturica, Matei Millo, Victor Iliu, Emil Hosu. Pe 25 noiembrie s-au născut Lope de Vega, Augusto Pinochet, Ioan C. Cantacuzino, George Vraca, Dumitru Carabăţ.

Horoscop În calendarul creştin-ortodox, pe 24 noiembrie sunt Sfinţii: Clement din Roma şi Petru din Alexandria, iar pe 25 noiembrie sunt sunt Sfinţii: Ecaterina, Mercurie. Odovania praznicului intrării în Biserică a Maicii Domnului.

Oîn acest weekend, o conjunctură astrologică monotonă şi apăsătoare ca vremea de toamnă târzie. Nimic, însă, foarte negativ!

Tradiţional, pe 24 noiembrie este Climăta Vântului, fiind una dintre sărbătorile rare ce ia în consideraţie un fenoment meteorologic, pur și simplu, fără aglutinare mitologică, sau religioasă. Pur şi simplu se ţine pentru vânturile rele, „vicioase” cum ar zice înţeleptul chinez. Se presupune o foarte mare vechime a acestei sărbători, comună cu multe alte populaţii şi areale, dar la date diferite, în funcţie de regimul climatic.

Ziua de 25 noiembrie, Mucenica Ecaterina, se ţine mai ales de către femei, care nu ţes, nu lucră, nu spală, nu gătesc. Prin Bucovina se crede că această sfântă a fost nebună, de aceea se posteşte negru ca să apere pe cei ai gospodăriei de boli şi nebuneală.” Pamfile, SLR, 1997, pagina 217. Parcă nu este o zi potrivită pentru târnosirea unei Sfinte Biserici, mai ales de calibrul CMN, dar Patriarhul Daniel știe mai bine. Sigur, măreața catedrală nu este terminată, mai sunt multe de făcut, instalații, dotări, mobilier, îmi comunică un inginer care lucrează efectiv acolo, pe șantier.

Dar târnosirea a fost programată, ca un act politic, înaintea Centenarului. Poate de aceea am visat-o în flăcări, sau pur și simplu este o alegorie. Ieri după masă, ca să recuperez orele de noapte pierdute, am adormit vreo oră. Am visat repede și intens. Eram din nou în orașul viselor mele, pe care-l explorez de când mă știu. La început, copil, adolescent, zburam pe desupra lui, era un sentiment  extraordinar, apoi am uitat cum să mă înalț, îmi pierdusem ingenuitatea, devenisem adult. Ieri, eram din nou cu Vineri, Moartea mea cea tânără și frumoasă, într-o rochie galben-pai, scurtă și apetisantă. Da, visez în culori și foarte intens. În fiecare vis caut același lucru, Ambasada României. În oraș nu sunt alte persoane, decât Vineri, eu și mai departe, pe lături și în spate, gărzile ei de corp, niște bărbați atletici, la costum și cu ochelari de soare Ray Ban. Ei bine, ieri după amiază, am luat-o pe o stradă care mergea în pantă, spre port, orașul meu este un port. Am ajuns într-o piață enormă, unde era o construcție faraonică, mai mare ca Moscheea Șahului din Isfahan. Semăna cu Sfânta Sofia, fără minarete, dar eu știam că este CMN. Era învăluită de o flacără ciudată, verde-albăstruie, ardea și nu ardea, nu scotea fum, doar părea că arde!

M-am trezit brusc sub ochii rotunzi, mirați, ai celor trei cățelușe care îmi veghează somnul. Probabil că am avut un somn mai cinematic.

Cu siguranță, este un vis alegoric. Să ne amintim că, în vechime, prima flamură a Ortodoxiei a fost de culoare verde-albăstrui, iar focul fără fum este una dintre tainele celor care aprind focul, Lumina, la Ierusalim, de Sf. Paști. Se spune despre cei mai drepți și mai sinceri, că ard pentru credință.

Totuși, l-am rugat pe inginerul pe care îl cunosc, să supravegheze cu oamenii lui circuitele elctrice și tablourile de siguranțe și distribuție de la CMN, un incendiu electric arde cu flacăra albastră-verzuie, știu din proprie experiență, doar sunt inginer energetician și am văzut multe!

Vă asigur, că nu o să se întâmple absolut nimic rău, mai suntem câțiva, nu mulți, care recunoaștem viitorul când îl vedem!

Pentru asta avem vise alegorice și prevestitoare, ca să luam măsurile cuvenite! Să ne amintim de visele pe care le interpreta proorocul Daniel. Daniel? Ce coincidență… dacă proorocul Daniel a rămas în Vechiul Testament, Patriarhul Daniel o să rămână veșnic în istoria României și in inima mea și a tuturor românilor. Altădată spuneam că bisericile creștine, ortodoxe, cunt cuiele care țin România pe harta lumii. Iată, Patriarhul Daniel a bătut un piron uriaș, de bronz, veșnic! Hotărât și fără să țină seama de sporovăiala oamenilor cu capete și suflete mici, Patriarhul Daniel și-a continuat neabătut opera, tare plăcută Sfintei Treimi. Așa îmi spune sufletul, așa cred, să mă iertați dacă am șchiopătat în termeni, sau în dogmă, sunt doar un pustnic în rodaj, sărac, ascet și mizantrop…

Dragii mei lupi, padawani și hobbiți să revenim la Zodiacul cu 144 de zodii. Odată și odată, dacă nu l-ați citit pe cardinalul Pierre d’Ailly, o să vă spun legătura dintre astrologie și creștinism. Dar iată că se apropie Crăciunul, de cei Trei Crai de la Răsărit, ați auzit, de cei care urmăreau Steaua? Astrologii au fost primii care L-au adorat și L-au dăruit pe Pruncul Iisus, au fost primii creștini!

Dragii mei lupi, padawani și hobbiți, repet, pentru că nu este nimeni obligat să-mi citească articolele în fiecare zi, fiecare ”horoscop” trebuie să se țină bine pe picioarele lui, să fie de înțeles ca o unitate de sine stătătoare. Astfel, o americancă, Suzanne White, acum vreo cincizeci de ani, a combinat zodiacul chinezesc cu cel european. Așa a apărut școala astrologică sino-caldeeană. Zodiile chinezești țin un an de zile, încep prin ianuarie-februarie, și sunt: Șobolanul, Taur (Bou, Bivol), Tigru, Pisica (Iepure), Dragon, Șarpe, Cal, Capră (Oaie), Maimuță, Cocoș, Câine, Porc (Mistreț). Denumirile duble, sau chiar triple, ale unor zodii provin de la interpretarea diferită a numelor lor scrise cu ideograme. Presupunând că fiecare știe în ce zodie europeană, caldeeană, este născut, zodia chinezească se poate afla foarte simplu. Intrați pe http://www.zodiacul-chinezesc.ro/. În dreapta sus a paginii găsiți un calculator. Introduceți anul, luna și ziua nașterii și obțineți zodia chinezească, elementul și polaritatea. Cu zodia europeană și cu nou aflata zodie chinezească, căutați în Zodiacul cu 144 de zodii. Dacă mai aveți nelămuriri sunt gata să le risipesc, întrebați la [email protected]. Deci, Vărsătorul, a unsprezecea zodie, în anii zodiacului chinezesc:

 

XI. VĂRSĂTORUL

 

121. ŞOBOLAN-VĂRSĂTOR

De departe, cel mai “nebun” dintre Şobolani, duce o viaţă încărcată de aventuri periculoase şi imprudente care, pretinde el, au drept scop asigurarea unei vieţi mai bune pentru omenire. Un activist.

Ca şi mulţi alţi Şobolani, el poate vedea şi trece prin ziduri.

Necazul e că cei de lîngă el nu se prea bucură de fructele victoriilor sale asupra imposibilului. Îşi poate neglija la extrem familia şi prietenii.

Nu se mulţumeşte niciodată cu viaţa comodă, casnică, sedentară. Aspiră mereu la idealuri măreţe, vrea să schimbe lumea. Copiii săi pot avea mai puţină importanţă în sufletul lui, atîta timp cît îl frămîntă gîndul că în Africa mor atîţia copii de foame.

Uită şi de dragoste în căutarea neostenită a absolutului. Iubitul/iubita trebuie să se înarmeze cu răbdare şi să aştepte ca Şobolanul-Vărsător să termine cu căutările sale de cruci pe care să le poarte, de cauze pe care să le susţină, de poveri pe care să şi le asume, de cruciade în care să-și dea viața.

 

122. BIVOL-VĂRSĂTOR

Purtătorul de apă, al cărui element de bază este aerul, duce deci apă la rîu.

Combinaţia este benefică. Ingredientele principale sînt: imaginaţia şi fantezia. Vărsătorii sînt persoane cu putere de a vedea lumea în culori fanteziste şi de a privi dincolo de vicisitudinile vieţii.

Vărsătorul născut şi sub semnul Bivolului este mai temperat şi mai lucid decît ceilalţi din semnul său. Se implantează cu succes în cariera politică. Nu vă aşteptaţi să fie iubitori de casă şi familie. Dacă aleargă după ceva, aceasta e puterea.

 

123. TIGRU-VĂRSĂTOR

Lemnul perforat de o mulţime de găuri poate pluti uşor, dacă găurile nu se măresc treptat.

Vărsătorii nu se gîndesc decît la frăţia între popoare, desfiinţarea rasismului, milioanele care mor de foame. Tigrilor, de asemenea, le sînt dragi astfel de vise cu ochii deschişi. Rezultatul poate fi un soi de muzică socială care cutremură pămîntul cu condiţia ca cei doi să-şi păstreze capul pe umeri.

În cazul acesta, Tigrul e cel care oferă protecţie Vărsătorului, deoarece Vărsătorii n-au niciodată timp să se gîndească la ceea ce le trebuie azi, întrucît sînt totdeauna pierduţi în fantezii asupra măreţelor cauze care frămîntă omenirea.

Combinaţia pare fără şanse de reuşită în viaţă, căci nici Tigrii nu sînt tocmai realişti. Dar, din fericire, Vărsătorii au darul gîndirii limpezi.

Tigrii-Vărsători trebuie să ceară întotdeauna sfatul unora mai înţelepţi decît ei, înainte de a se aventura în vreo acţiune, dar cel ce o face, e Vărsătorul din combinaţie.

 

124. PISICA-VĂRSĂTOR

Combinaţia aceasta de aer fix şi lemn o face pe Pisica-Vărsător să pară a trăi la mare depărtare de pămînt.

Vărsătorii sînt orientaţi spre afară. Îi doare mai mult de cei aflaţi în nevoie undeva în lume, decît de cei de lîngă ei.

Pisicile, altruiste pînă la extrem, îşi pot uneori neglija familiile pentru a sta în tovărăşia unor persoane cărora le datorează loialitate. Alianţa aceasta de semne poate tinde spre ezoteric şi metafizică.

Ultimul lucru la care se gîndesc este să facă rost, pentru căminul propriu, de cele necesare traiului zilnic. Pisica-Vărsător este un visător şi un idealist, mereu în căutarea rezolvării unor probleme de ordin general şi public, uneori utopice.

 

125. DRAGON-VĂRSĂTOR

Sînt persoane de un optimism de neînfrînt. Dintr-un motiv necunoscut, Dragonii-Vărsători au mai multă intuiţie decît alte persoane. Văd cu uşurinţă dincolo de momentul respectiv. Drept urmare, sfatul lor de perspectivă e ascultat de prieteni.

În ceea ce priveşte viaţa de familie, numai un eveniment de excepţie: un cutremur, un război etc. ar reuşi să le aducă aminte că acasă îi aşteaptă soţii sau soţiile şi copiii, care ar putea avea nevoie de prezenţa lor.

Cred cu sinceritate că nu sînt făcuţi pentru o viaţă normală.

Purtaţi-vă cu tact şi insistaţi să deschidă cont la bancă pe ambele nume. Nu că ar fi zgîrciţi sau meschini. Pur şi simplu uită că pe lume există şi asemenea lucruri, ca notele de plată şi cheltuielile şcolare.

 

126. ŞARPE-VĂRSĂTOR

Şarpele din această combinaţie trebuie să fie foarte atent să nu fie anihilat de Vărsător. Viaţa lui este urmărită de pericolul depresiunii, chiar şi al demenţei. Totuşi, e o combinaţie bună şi, cu multă educaţie şi disciplină, va evita primejdiile firii sale supersensibile.

Tendinţa lor e de a fi iresponsabili şi superficiali. Par a nu se gîndi deloc. În realitate sînt preocupaţi. Luaţi-i de mînă, dacă le-o puteţi prinde.

 

127. CAL-VĂRSĂTOR

Focul se combină cu aerul într-o comuniune mintală perfectă. Acest Cal are darul de a-şi supraclasa concurenţii. În primul rînd el vede dincolo de actual. În ciuda calităţilor sale sau poate tocmai luat pe sus de supersiguranţa pe care i-o dă conştiinţa de a fi atît de dotat, uneori Calul-Vărsător neglijează amănunte care-i pot fi fatale, determinîndu-l să piardă cursa.

E mercurian, sclipitor, dar zăpăcit şi distrat.

Pentru acest Cal nu contează decît rezultatul, scopul urmărit. El consideră că maniera de a-l atinge se rezolvă de la sine.

Din punct de vedere emoţional, consideră că nu are nevoie de nimeni. Ar trebui să ţină cont de faptul că orice cal are nevoie de un jocheu.

 

128. CAPRA-VĂRSĂTOR

Hrănită de surplusul de aer al Vărsătorului, flăcăruia Caprei va arde ferm şi neabătut pe orice vreme.

Deschiderea spre semeni şi spre viaţă, caracteristică Vărsătorului, combinată cu sociabilitatea Caprei, vor face din Capra-Vărsător ori un geniu sclipitor, ori un nebun periculos.

Surplusul de excentricitate al acestui semn va trebui temperat permanent de o mînă fermă. Dacă o va avea, va străluci practic în orice carieră: literatură, artă, poezie, film, muzică, reforme sociale.

 

129. MAIMUŢA-VĂRSĂTOR

Societatea va avea de cîştigat din această combinaţie.

Nu e persoana pe care merită s-o aşteptaţi să vină acasă. Nici nu-i nevoie să laşi lumina aprinsă, ca să-i fie mai uşor să găsească drumul spre dormitor.

Cu conştiinţa socială exagerată pe care o are, Maimuţa-Vărsător n-are timp de mărunţişuri ca: s-a răcit cina sau bebeluşul are nevoie de săndăluţe noi.

Combinaţia promite încăpăţînare şi spirit. Nu se complace în se certa pentru lucruri mărunte. Oricum, nu-i purtaţi pică. Are intenţii bune.

 

130. COCOŞ-VĂRSĂTOR

Deşi nu e o persoană foarte sigură, pe care să te poţi baza, e foarte agreabilă.

Generozitatea îl caracterizează. Nu e sigur de propria-i valoare şi încearcă să plătească într-un fel sau altul serviciile sau chiar dragostea care i se acordă. E genul de persoană care excelează în a face complimente şi a te face să te simţi cel mai încîntător om pe care l-a întîlnit.

Femeile din această combinaţie au noroc în dragoste. Sînt mai blînde, mai caline decît alţi “cocoşi” şi mai geloase.

Deşi sînt semnul care-şi înşeală în mod frecvent perechea, au pretenţia ca aceasta să le fie fidelă.

Nu vă aşteptaţi ca viaţa să fie senină dacă o împărţiţi cu un Cocoş-Vărsător. E o persoană de succes în viaţă, dar face greşeli mari, care costă.

 

131. CÎINE-VĂRSĂTOR

Combinaţia aceasta e perechea unui funcţionar, liberal ca orientare, care lucrează în domeniul social, ca un cruciat plecat să lupte pentru înalte cauze umanitare.

Are gustul culturii dus pînă la pur intelectualism. Operele marilor filozofi îi vor oferi material pentru a gîndi, medita şi plănui schimbarea alchimistă a Răului în Bine.

Deoarece Cîinele e adesea tentat să se gîndească mai mult la binele altora, e norocos că s-a născut sub semnul Vărsătorului.

Combinaţia e foarte reuşită şi din ea pot ieşi reforme sociale binefăcătoare pentru omenire.

 

132. PORC-VĂRSĂTOR

Este un adevărat vîrtej de activitate.

Porcul-Vărsător rămîne obscur dacă o influenţă exterioară benefică nu vine să pună mîna pe hăţuri.

Vărsătorul e o persoană care se sperie de superficialitate. Ea nu numai că-l sperie, dar îl şi descumpăneşte în simţul său de dreptate. Este o personalitate plină de conflicte.

Porcului îi plac şi caută relaţiile de lungă durată. Vărsătorul, deşi foarte prietenos, preferă relaţiile scurte, superficiale, unor prietenii durabile.

Această combinaţie de semne este într-adevăr fascinantă.

Dacă reuşesc să se pună de acord, vor cuceri lumea cu alianţa de inteligenţă şi forţa de caracter pe care o au. E într-adevăr cam improbabil c-o vor face, dar cine ştie?

 

Cred că o să văd un film, un musical, am primit și eu plângerea Teatrului de Operetă ”Ion Dacian” eu așa o să-i zic până mor, tare m-a îndurerat, cultura națională este o Cenușăreasă, care nu mai apucă finalul cu happy-end al poveștii. Apoi o să visez cu ochii deschiși la cochetul imobil al Operetei, astăzi nu mai există, opereta este acum săracă, orfană și fără domiciliu, unde am petrecut, copil și adolescent fiind, sute de ore, la fabulosul Ion Dacian și la calul lui alb din ”Prințesa Circului” – intra cu calul pe scenă. La duetele Constanața Câmpenu – Toni Buiacici din ”Lysistrata”. La notele înalte, clare și de excepție ale lui Ludovic Spiess. La dansul nemaipomenit al Cleopatrei Melidoneanu din ”Rose-Marie” și alte momente excepționale din cele două-trei duzini de operete pe care le-am văzut în vechiul sediu din București.

Mă gândesc că poate, poate, se poate face ceva pentru Operetă, românii sunt prea triști și disperați, muzica și dansul poate le mai aplanează depresia, astea sunt gândurile mele, până mâine, când, este, în definitiv, o altă zi!

 

☼     ♂     ♀

 

BERBEC Această dimineaţă de sâmbătă îţi aduce o nouă atitudine faţă de cei pe care îi bănuieşti că profită de bunele tale intenţii. Te hotărăşti să nu te mai înduioşezi chiar de la prima strigare. Sâmbată este o zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă – sunt posibile unele întâlniri întîmplătoare cu prieteni vechi, dar neglijaţi. Probabil ca te duci la cumparaturi, duminica o sa vrei sa faci putina curatenie in casa si în suflet.  Ai un moment de inspiraţie în care crezi că ai găsit o solutie pentru rezolvarea unor probleme. Sfârşitul weekendului, adică duminică seara, te gaseste în activitate, in orice caz muncind din greu la ceva, în casă.

TAUR   S-a sfârşit o săptămână mai densă, mai obositoare. E momentul să iei o pauză de relaxare şi să te îngrijeşti. Tratamente de întreţinere, ceva fizioterapie, masaje, sală ar putea face minuni. Este timpul unor decizii, mai mult sau mai putin importante şi dacă ai tărie de caracter o să dobândeşti mai multe avantaje. Weekendul este favorabil lucrurilor importante. Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Nu te speti cu munca şi nu fă eforturi, însă, că oamenii de succes nu sunt obosiţi! Nu par că sunt obosiţi. Pentru că se îngrijesc. Ceea ce ei fac cu bani mulţi, tu poţi să faci cu bani puţini! Nu ai frică, pastreaza speranţa şi portile succesului sunt larg deschise pentru tine. Continuă să perseverezi pe drumul actual!

GEMENI Nu ştie nimeni cum să-ţi intre în voie. Dai impresia unei persoane distrate, distante, lipsită de empatie. Sâmbăta aceasta analizează şi descoperă cauzele înstrăinării tale. Nu este greu! Gemenii sunt specialiştii în relaţii publice ai zodiacului.  Buni de gură, energici şi ironici au în acest weekend mai multe ocazii să iasă în evidenţă. Totuşi o bună parte din Gemeni trebuie să ocolească cu abilitate şi diplomaţie subiectele tabu de acasa, problemele tăioase din familie. Nu uita că tacerea este de aur, vorba de tinichea! Venus face aspecte favorabile cu zodia. Foloseşte perioada ca să-ţi lămureşti problemele de amor sau să începi alte cuceriri. Lipsa de empatie de care eşti acuzat este doar o toană trecătoare. Zâmbeşti şi fii din nou cuceritor! Se mai face lumină şi pe strada ta şi in acest weekend ai sentimentul că, în fine, zările îţi sunt deschise şi că până la urmă viaţa este plină de farmec.

RAC O stare te cuprinde azi, nemotivat. În ciuda vremii, ai o dorinţă de plimbare, de muzică, de vorbe cu prietenii. Dă curs acestor porniri, din ele se constituie starea de bine şi de sănătate. Sâmbătă, cu Luna, patroana ta, în creştere, ai mai multe oportunităţi şi posibilităţi, pe care cu înţelepciune şi chibzuinţă nu o să le risipeşti, cum faci de obicei. Configuraţia astrală te sprijină să obţii mai multă stabilitate în familie sau printre prieteni. În ultima zi din weekend îţi este mai uşor să învingi dificultăţile vieţii cotidiene – doar este duminica. Poti sa ai o întâlnire cu o persoană deosebită şi astfel de  întâlniri îţi încălzesc inima şi îţi oferă suficiente rezerve de bună dispoziţie şi optimism.

LEU Este greu să renunţi la comoditate, putem inţelege, este doar sâmbătă. Dar ai multe de făcut în gospodărie, curăţenie în primul rând. Sfatul stelelor este să ceri un ajutor calificat. În această perioadă  este bine să nu ai o atitudine prea dinamică sau chiar agresivă.  Evită orice decizie luată  în stare emotivă.  Nu începe acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece vei constata ca nu ai cui sa-i ceri ajutorul. Este cazul să devii mai practic şi ceva mai diplomat, totodată. Dacă nu poţi să faci ceva, cumpără serviciul respectiv. O să fii mulţumit de rezultat şi nici nu costă foarte mult!

FECIOARĂ Astăzi te cuprinde o dorinţă obsesivă să faci gospodărie, să mergi la piaţă, să cumperi bunătăţi. Imaginezi feluri de mâncare complicate, dar delicioase. Nu te opri, ceva-ceva tot o să iasă! Magnetismul personal al nativilor şi nativelor din Fecioară este în creştere – în special sâmbătă.  Duminică este o zi liniştită şi relaxantă în mijlocul familiei.  Acordă mai mult timp familiei, prietenilor vechi – te vei simţi foarte bine in compania lor!  Un weekend la fel ca multe altele, dar foarte plăcut, până la urmă. Seară de duminică deosebită în compania celor dragi. Nu te mai lăsa prins in capcana clasică întinsă zodiei tale, cea cu detaliile ca să nu vezi intregul. Deschide bine de tot ochii!

BALANȚĂ Te simţi mai bine, după o perioadă obositoare. Este o zi bună pentru a face bilanţul şi a vedea cât ai cheltuit în luna aceasta. Se apropie sărbătorile de iarnă şi trebuie să ai rezerve! Weekendul este favorabil, mai ales în afirmarea propriei personalităţi. Trebuie să eviţi discuţiile în contradictoriu cu persoanele de sex opus, sau cu cei care îţi poartă de grijă, fără sa ai nevoie, din familie, sau dintre prieteni.  Nu-ţi face griji, o să te descurci şi de data aceasta. Conjunctura, dar si vremea dar si vremurile, puternice prin schimbari, îţi conferă energia de care ai atâta nevoie.

SCORPION   Încerci să păstrezi un secret, dar s-ar putea să te dea de gol altcineva. Nervozitatea nu rezolva nimic. Fi calm, vorbeşte logic, cu acelaşi zâmbet şarmant. Poate merge şi de data asta! Bănuielile tale nu se confirmă, sau se confirmă parţial. Până la urmă timpul te favorizează. Un weekend bun în toate, în ceea ce priveşte timpul liber, relaxarea şi distracţiile. Nu trebuie sa faci cheltuieli importante. O mică nerealizare, sau un eşec minor care te pune pe gânduri, asta sâmbată. Nu te lăsa copleşit de rutina, caută noi distraţii, petrece timpul liber, umple-l cu ceva nou în acest weekend şi caută noi prietenii. Atenţie la regimul alimentar şi la oboseală. Dacă poţi să te odihneşti mai mult nu ar fi deloc rău!

SAGETATOR  Prieteni sau rude te viziteaza azi, cu veşti bune. Puneţi la cale împreună un proiect care pare interesant. E vorba despre distracţie sau un câştig important, dar şi de multă bătaie de cap. Perioada îţi este favorabilă. Sâmbătă face să-ţi crească energia, ceea ce se  traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm. Primeşti o informatie neasteptată, plăcută, însă, sau ai o întâlnire neanunţată cu o personă dragă, sau cu mai multe rude, prieteni.  Încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp.  Duminică eşti la un spectacol sau la o aniversare.

CAPRICORN  Te-ai cam plictisit de lentoarea cu care se întâmplă lucrurile. Astăzi ai şansa să accelerezi lucrurile din proprie initiativa şi să încerci să lămureşti situaţia. Fermitatea îţi face bine. Sâmbătă programul prestabilit va suferi modificări neaşteptate. Nu este nimic, însă, negativ. Trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să dai dovadă de umor la unele informaţii mai ciudate pe care poţi să le primeşti. Duminică ai un program scurt: te trezeşti târziu şi te culci devreme, asta dacă nu te duci pe seară la vreun spectacol, club sau o petrecere de zi de naştere.

VARSATOR  Ai şansa să arăţi partenerului buna ta credinţă, că nu renunţi uşor şi că ai resursele ca să continui, chiar să progresezi. Efortul merită un premiu, aşa că ai o cină tandră cu lumânări. În acest weekend esti intr-o perioada binecuvantată, de la bine la foarte bine. Cam tot ce iti propui iti iese – asta pentru ca dai dovada de mult realism si bun simt. Stelele avantajeaza in mod special activităţile legate de domeniile social şi amor. Nu că domeniile respective ar fi foarte bănoase, dar sunt… sensibile! O perioadă din nou puţin tensionată, duminică seara, mai ales de bârfe şi vorbe. Nimic foarte important, însă. Mai mult comicării decat lucruri serioase.

PESTI Nu prea ai spor, orice ai face. Oferă-ţi o pauză, doar este sâmbătă. Poate la un film, sau o prăjitură cu o prietenă şi cu vorbe multe. Seară plăcută, relaxantă cu familia sau prietenii. Sâmbătă seara sunt ceva petreceri la orizont, trebuie numai să alegi. Duminică, probabil, o să te trezeşti la prânz, aşa că abia dacă ai timp să pregăteşti programul de săptămâna viitoare. Pentru că în acvariul în care te bălăceşti, adică uneori munceşti, cine nu are un plan este devorat de monştrii!

 

horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop   horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop   horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop   horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop   horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop   horoscop