Evenimentul Zilei > Horoscop > Horoscopul pentru perioada 4-11 iunie 2018. Regimul de slabit al frumoaselor din haremul vizirului, pe zodii și ”fix la trei”
Horoscopul pentru perioada 4-11 iunie 2018. Regimul de slabit al frumoaselor din haremul vizirului, pe zodii și ”fix la trei”

Horoscopul pentru perioada 4-11 iunie 2018. Regimul de slabit al frumoaselor din haremul vizirului, pe zodii și ”fix la trei”

Horoscop Prima reacție a înțelptului din Nishapur a fost să-l sfătuiască pe vizir să-și schimbe, sau să-și mărească haremul. Vorba lui Tomiță Caragiu: ”fetelor, îmi pare rău să vă spun, dar m-am îndrăgostit de alt harem!” Parcă presimțind vorbele prietenului lui, frate pe viață și pe moarte, vizirul l-a invitat pe înțelept în harem. Ați fost într-un harem?

Horoscop Așa după cum v-am anunțat, ”puțin va trece și nu mă mai veți citi decât săptămânal și iar puțin va trece și o să scriu din nou zilnic”. Cu toate că unii dintre domniile voastre doresc să dau mai mult volum ”articolului” poate chiar să-l despart de horoscop. Nu au înțeles că totul este ”descrierea zilei”, ceea ce știu și gândesc, ceea ce este în consonanță, în sincronicitate cu ziua respectivă, doar scriu la ”Evenimentul Zilei”. Parafrazând și adaptând înțelesul cuvântului ”horoscop”, adică ”descrierea orei”.

Horoscopul prezent aici este tot zilnic, mai concis, dar înseamnă la fel de multă muncă și timp necesar. În perioada menționată vă rog eu frumos și nu mai îmi scrieți pe [email protected]. Nu sunt disponibil, nici pe net, nici la mobil. Cât despre forum cred că ne-am înțeles să nu mai scrieți, oricum, totul se șterge.

Horoscop Dragi lupi, padawani și hobbiți, iată o poveste, de data aceasta o poveste utilă, un regim de slăbit. Am constatat că lucrurile utile, practice, sunt cele care sunt necesare. Sigur, acum toată lumea dă sfaturi, dar de fapt nu sunt decât ”promoții”, sunt interese comerciale, politice etc.  Cred că v-am mai spus istoria dietei persane, sau nu, în orice caz este adăugită cu ceea ce mai mi-am amintit.

Horoscop Vizirul Al Molok era foarte îngrijorat. Asta se întâmpla în secolul XI, în Persia. Protejatele lui erau cele mai frumoase din Asia, dar cam plinuţe, ca Luna plină, spune cronicarul persan Mansour Farazanafar . Aşa că vizirul îl invită la el pe bunului lui prieten, marele poet, matematician, medic, filosof şi astrolog Omar Khayyam şi îl roagă să rezolve problema frumoaselor şi pufoaselor femei, să le facă să slăbească. Prima reacție a înțelptului din Nishapur a fost să-l sfătuiască pe vizir să-și schimbe, sau să-și mărească haremul. Vorba lui Tomiță Caragiu: ”fetelor, îmi pare rău să vă spun, dar m-am îndrăgostit de alt harem!”  Parcă presimțind vorbele prietenului lui, frate pe viață și pe moarte, vizirul l-a invitat pe înțelept în harem. Ați fost într-un harem? Nici eu nu am fost, dar Omar Khayyam a fost! A rămas impresionat de frumusețea femeilor, de bogăția și de bunul gust suveran. Mai mult, zâmbitoarele și pufoșelele tinere au bătut din palme, cu bucurie, când au aflat numele prietenului soțului și stăpânului lor. Au început să recite câteva din rubbaiatele poetului, din cele care slăveau vinul roșu și dulceața buzelor preafrumoaselor persane. Omar a fost încântat, dar a observat că mai peste tot, printre oglinzi și lucruri scumpe erau mari tipsii de argint, frumos încrustate, pline de dulciuri. Iar, puse în apa rece ca gheața, tronau carafe de vin roșu, celebrul numărul 5 de Shiraz. Vin, dulciuri, la discreție? Omar Khayyam i-a promis prietenului lui, vizirul, că va face tot ce poate ca să-l ajute pe el și pe frumoasele lui. Și s-a afundat în tratatele medicilor greci și în povețele astrologilor de prestigiu.

Horoscop După un an de zile vizirul Al Molok avea cel mai zvelt harem din lume!

Se întâmpla în secolul XI, în Persia şi până acum nimeni nu a dezvăluit în întregime regimul de slăbit, pe zodii, al lui Omar. Nici noi nu o să dezvăluim complet regimul de slăbit, grele blesteme fiind pe capul, ochii şi inima infidelului ce va spune taine ce nu-i aparţin. Dar nişte principii generale nu o să supere pe nimeni! Respectaţi-le şi o să vedeţi lumea mult mai bună, din nişte corpuri mult mai zvelte și cu mai multă energie!

În ultimile două luni, respectând regimul lui Omar Khayyam am slăbit 11 kilograme. Cross my heart and hope to die!

Horoscop  Omar le făcea pe frumosele femei să înghită dis-de-dimineață, pe stomacul gol, o lingură de ulei de măsline în care el amestecase doftoriile lui. Nu se mai știe care. Urmare lingurii de ulei, frumoasele nu mai simțeau acea foame permanentă, provenită din plictiseală și lipsa de mișcare. Omar Khayyam le mai trimitea la hammam, la baia de aburi, la sauna orientală, de trei ori pe săptămână. Dar, iată dieta lui Omar Kayyam, pe zodii:

Semnele de foc: Berbecul, Leul, Săgetătorul sunt dinamice, cu o vitalitate mărită şi cu procesele metabolice rapide. Se recomandă o dietă bogată în vegetale, cereale, peşte. Să evite carnea grasă, mâncărurile foarte grele, sărate, picante.

Semnele de aer: Gemenii, Balanţa, Vărsătorul sunt adaptabile şi răspund foarte bine la stimuli externi. Se recomandă supe de legume, nuci şi seminţe, iaurt. Să evite cerealele, alimente neprocesate, grele, patiseria, zahărul sub orice formă.

Semnele de apă: Racul, Scorpionul şi Peştii sunt schimbătoare şi emotive. Se recomandă legume la aburi, fructe care nu fermenteză, linte. Să evite lactatele, uleioasele, patiseria, pâinea cu drojdie, sarea în exces.

Semnele de pământ: Taurul, Fecioara şi Capricornul posedă o mare rezistenţă. Se recomandă salatele, supe şi ciorbe, carnea albă, aromatice ca pătrunjelul, leuşteanul, mărarul. Să evite mâncărurile grele, dulciurile.

Horoscop Să ne reamintim că dieta provine dintr-un spaţiu musulman, unde carnea de porc era interzisă prin tradiți, prin religie, aşa că nici nu se discuta. Omar mai spune că “fericiţii sunt nativii născuţi la cuspe (la trecerea dintr-o zodie în alta) pentru că împrumută din caracteristicile ambelor zodii, fiind mai pregătiţi pentru viaţă”.

Omar mai atrage atenţia asupra faptului că trebuie să mâncăm puţin, foarte puţin şi în mai multe mese. Şi că nimic nu trebuie făcut silnic. Regimul de slăbit trebuie să fie o plăcere, nu o pedeapsă. Iar că tot ce nu este bun, trebuie redus foarte mult, treptat. Fiecare principiu alimentar are rolul lui, spunea omul de ştiinţă. Temperatura alimentelor trebuie să fie “plăcută”, călduță, nici rece, nici fierbinte. Şi mai ales să bem suficiente cantităţi de apă de bună calitate, eventual ceaiuri, dar și sucuri din fructe, între care nectarul de rodii și de piersici avea un rol foarte important. Şi se mai oboseşte să adauge că sănătatea se bazează pe coloanele alimentelor ismaielite: carnea albă, peştele, iaurtul, fructe, vegetale şi seminţe.

Horoscop  Dar ceea ce era caracteristic regimului de slabit al lui Omar Khayyam era ”fix la trei”. Reluat și în ziua de astăzi, dar incomplet și fără rădăcina ezoterică. Mesele erau fixate la trei ore distanță, compuse numai din trei principii alimentare, nu mai multe și nici mai puține. Fix la trei însemna o disciplină riguroasă alimentară guvernată de o clepsidră făcută din sticlă indiană și trasă în lemn de santal ferecat în argint pur. Clepsidra măsura exact trei ore. Un eunuc și/sau o femeie bătrână supravegheau clepsidra și exact când ultimul grăunte de nisip cădea, femeile erau servite cu puțin, dar bun și proaspăt, după zodia fiecăreia.

Horoscop Ceea ce este extrem de interesant este că regimul ”fix la trei” este pomenit, ca recomandare, în ”Scientific Report of the Dietary Guidelines Advisory Committee – Report to the Secretary of Health and Human Services and the Secretary of Agriculture”. Probabil că de acolo s-a răspândit în lume, sub diferite forme și denumiri. 

Pe timpul acela, în secolul XI, nu existau otrăvurile frumos ambalate, mezeluri, dulciuri și semipreparate. Mai mult, sistemele de răcire și modernul atentat la sănătate, alimentele congelate, nu existau. Toată lumea mânca mâncare proapătă și nimeni nu făcea cancer la stomac, sau la colon! Bun, cancerul la colon și la extremitatea lui, sunt întîlnite relativ rar și astăzi în Orient, atât din cauza alimentelor, dar, mai ales a unei igiene specifice orientale. Pe care o practic și eu și familia, ba i-am mai învățat și pe finii mei din State.

Horoscop  Omar nu a interzis, total, dulciurile, răsfățatelor femei. Oricum, pe timpul acela nu exista ”otrava cristalină”, zahărul industrial. A poruncit bucătarului vizirului să facă niște prăjituri mici-mici, îndulcite cu miere și asorate cu fistic și vanilie. Când frumoasele frumoaselor au obiectat la mărimea prăjiturilor, înțeleptul din Nișapur le-a spus că prăjiturile sunt făcute pe mărimea gurițelor lor. Ori, în timpul acela, în Orient, circula un proverb vechi despre frumusețea femeilor care trebuia să aibă unele atribune fizice mici, altele lungi, altele negre, altele roșii și așa mai departe. Gurița trebuia să fie mică. Așa că frumoasele persane s-au mulțumit cu câte o prăjiturică, mică-mică. Nu era elegant să ia mai mult de una! De atunci a rămas obiceiul persan al platourilor de prăjituri mici-mici, de toate felurile.

Poetul Omar Khayyam spune într-unul dintre nemuritoarele sale rubbaiate, catrene: “Viaţa este frumoasă, să fim sănătoşi şi s-o trăim, Haide să bem vinul rubiniu de pe buzele frumoaselor, De ce să ne săpăm groapa cu dinţii?”

Vă las să vă gândiți la regimul de slăbit al lui Omar Khayyam, poate îl și aplicați, oricum aveți o săptămână în față, dar în fiecare dintre zilele săptămânii trebuie să acceptați cu bucurie că mâine puteți avea o șansă nouă, poate mai bună, doar este, în definitiv, o altă zi!

 

 

٭              ٭              ٭

 

horoscop

 

BERBEC   Luni, 4 iunie, ai o zi greoie și intri greu în ritm. Așa sunt începuturile de săptămână! Marți, stelele indică o disponibilitate de a ieşi din cotidian, de a face şi încerca lucruri noi, poate chiar relaţii noi. Drept urmare, miercuri, ziua lui Mercur, patronul comunicării, toate drumurile, porţile şi uşile îţi sunt deschise! Joi, promovează-ţi interesele cu îndrăzneală – stelele îţi sunt favorabile, atît în afaceri cît şi în dragoste. De fapt, pentru un procent dintre Berbeci, pare a fi o nouă relaţie sentimentală. Vineri poți să ai surprize plăcute. Poţi să-ţi îmbunătăţeşti modul de viaţă de o manieră agreabilă. În weekend ai o stare de surescitare cerebrală, provocată de multele gânduri. Dar şi de problemele pe care le ai.  Totuşi, filozofia ta de viaţă te face să vezi lucrurile dintr-un unghi mai favorabil, dintr-o perspectivă mai bună. Luni, 11 iunie, te bucuri de o bună intuiţie care te ajută la rezolvarea problemelor cotidiene. Soluţia unei probleme este la îndemâna ta. Concentrează-te şi așa poți reuşi!

 

horoscop

 

TAUR  Luni, 4 iunie, ai o zi care îți pune întrebări. Nu găsești răspunsurile, este ceva mai complicat. Intuiţia, instinctul, prima impresie sunt avantajate, marți, 5 iunie. Dă curs acestor impulsuri ilogice şi poţi avea surprize plăcute. Miercuri, dimineaţa este densă, dar ai perspectiva unei seri plăcute. Evită neglijenţa şi dezordinea în lucrări, fie că este vorba de hârtii sau fişiere electronice. Nu este nimic negativ, eşti în plină formă, dar uneori, influenţa negativă a lui Mercur provoacă dezordine. Joi, nu te implica în proiecte sau în cauze pierdute, evident, de la început. Nevoia de siguranţă şi de stabilitate materială te fac să te gândeşti la viitor, la planuri. Aşa intri sigur în depresie, pentru că nu ai nicio soluţie. Vineri realizezi că adevărul este dincolo de tine, vorba filmului, așa că te duci la cumpărăturile rituale, săptămânale. În weekend te odihnești plenar și filosofezi: uită ieri, trăieşte astăzi, mâine – mai vedem! Luni, 11 iunie, primești o veste, dar nu știi cum s-o interpretezi. Răbdare, toate la timpul lor!

 

horoscop

 

GEMENI  Luni, 4 iunie, primești o veste. De fapt este o surpriză și nu știi încă dacă este plăcută, sau nu. Ai răbdare!  Marți ai nevoie de aprobarea şi încurajarea anturajului. Ai o componentă de actor în caracterul zodiacal şi aplauzele şi laudele îţi sunt necesare ca să faci efort sau să progresezi! Marți observi că nu poţi să-ţi schimbi viaţa instantaneu, nu ai o baghetă magică ca Harry Potter. Timpul este energia care schimbă viaţa. Stai liniştit, de fapt nu prea liniştit, că nu ai cum. Te nemulţumesc o mulţime de lucruri. Corect. Miercuri, 6 iunie, aşteaptă momentul, urmăreşte oportunitatea, fii pe fază. Dacă nu te iei după aparenţe şi analizezi bine detaliile şi te informezi corect, poţi evita o cheltuială. Joi, ziua lui Jupiter, trebuie să te concentrezi pe problemele obişnuite, simple, cotidiene, liniştea şi calmul îţi aduc eficacitate şi succes. Vineri se poate să ai o problemă de familie, sau de sănătate, dar nu este la alegerea ta. În weekend pierzi timpul, ți-ai propus o mulțime de proiecte de realizat, acasă, dar nu reușești să te concentrezi. Luni, 11 iunie, nu trebuie să-ți iei obligații, angajamente, nu promite nimănui, nimic.

 

horoscop

 

RAC  Luni, 4 iunie, trebuie să-ți dai părerea într-o problemă a celor dragi, prietenilor. Mai bine spune că nu te pricepi, este o problemă complexă și delicată. Marți nu uita că tăcerea este de aur. Sunt unele subiecte, discutate în adunarea familiei, sau a prietenilor, care îţi provoacă replici acide. Stăpâneşte-te, taci şi zâmbeşte şi lasă-i în „naivitatea” lor! Miercuri trebuie să faci un mic efort. În sfera cooperării, colaborării, lucrului în echipă. Nu te risipi în multe direcţii, pierzi energie preţioasă şi fără rezultat. Deci, nu fugi după doi iepuri… Joi, puţină iscusinţă, chiar şiretenie, nu strică, pentru rezolvarea problemelor de mijlocul săptămânii. Vineri este bine să judeci lucrurile şi oamenii din mai multe puncte de vedere. Nu te lăsa impresionat doar de un aspect. Nu fi superficial!  În weekend, este momentul să te ocupi de problemele tale administrative, de facturi și planuri de vacanță. Nu lăsa să se acumuleze probleme mici, care pot deveni necazuri mari. Luni, 11 iunie, ai o zi mai densă și dificilă, problemele nerezolvate din trecut revin în actualitate.

 

horoscop

 

LEU   Luni, 4 iunie, mai bine stai acasă și dormi. Este o zi peste care trebuie să sări. Ziua de marți, 5 iunie, se anunţă liniştită – poate este un prilej, rar de altfel, să te gândeşti la tine şi la interesele celor dragi. Miercuri vremea se îmbunătățește și vitalitatea ta se situază la un nivel acceptabil, totuşi, trebuie să mai lucrezi la forma fizică şi să dai jos kilogramele în plus. Ceva mişcări în faţa ferestrei deschise, dimineaţa. Sau poţi fugi cu căţeluşul prin parc. Joi, ai o zi densă – la serviciu dai dovadă de o autoritate şi duritate care nu sunt pe gustul tuturor. Dar câte bordeie, atâtea obiceiuri… nu te lăsa impresionat şi continuă. Vineri ai dreptate, poți să încerci să convingi pe cei din jurul tău! Totul este să te opreşti la timp, să nu exagerezi! În weekend ai poftă de o ieşire la ţară, de iarbă verde naturală şi de mugete de vacă. Sigur că îți este mai dificil, mai ales dacă vremea este capricioasă și nu ai chef de aglomerație. Luni, 11 iunie, faci planuri pentru vacanța de vară, pentru concediu.

 

horoscop

 

FECIOARĂ  Luni, 4 iunie, ai unele prilejuri, nu le rata. Marți ai o situație mai complicată, ia-o încet şi nu forţa lucrurile pentru că nimeni nu o să-ţi ridice vreo statuie! Miercuri, horoscopul tău este favorabil. Dar, atenţie la sănătatea ta şi a celor din jur. Joi, poţi să găseşti mici prilejuri să-ţi rotunjeşti veniturile. Trebuie să faci bani cum ai mai făcut, orice inovaţie, orice noutate poate fi contraproductivă. Vineri protejează-ţi sănătatea, evită oboseala şi fii selectiv și cumpătat în ceea ce mănânci. Evită izbucnirile sentimentale şi instabilitatea emoţională şi amână orice nu îţi face plăcere. În weekend ascultă cu atenţie, oportunităţile, fie în viața socială, fie în dragoste – abundă, dar nu fac mult zgomot. Discreţia a însoţit întotdeauna succesul.

 

horoscop

 

BALANŢĂ  Luni, 4 iunie, este momentul să-ți faci aliați la locul de muncă. Marți este convenabil să verifici şi valorifici relaţiile tale umane, sociale. Ritmul zilnic este posibil să se accelereze mai mult, dar tu trebuie să ţii bine hăţurile! Miercuri, nu pleca la drum lung! Joi pune-te pe treabă cu multă hotărâre şi tenacitate. Eşti în întârziere şi ştii asta. Stelele spun să te grăbeşti. Pe de altă parte, nu uita că perseverenta oarba este arma celui lipsit de imaginatie. Nu-ti risipi inutil fortele, daca vezi ca nu reusesti, schimba modul de abordare! Vineri, pe total o zi cam monotonă, lipsită de nerv, care nu te motivează. Atenţie, astfel de zile sunt periculoase pentru că îţi adorm atenţia! În weekend totul îți apare destul de neclar si confuz. Doresti mai multa claritate si lumina. Timpul rezolva totul… Puţintică răbdare, vorba lui Caragiale. Luni, 11 iunie, trebuie să faci ceva ce nu-ți convine. Vezi dacă nu poți amâna.

 

horoscop

 

SCORPION  Luni, 4 iunie, ai o zi încărcată, densă, așa că oragizează-te și nu pierde timpul. Marți ai zi favorabilă, în care ai reacţii armonioase la unele acţiuni din trecut. Miercuri, combină farmecul personal cu tactul şi calmul necesar şi poţi obţine acordul, aprobarea de care ai atâta nevoie. Joi fii tolerant şi emană impresia ca trebuie să domneasacă un spirit de fair-play – „…o să avem de câştigat cu toţii…”! Vineri ai aspecte complexe, ceva se poate încurca. Dar, fii hotărât în acţiuni, toate trebuie să iasă în ultima zi de lucru a săptămânii. În weekend, cu toate că s-ar cuveni să te odihneşti plenar, oboseala îşi spune cuvântul, programul se schimbă în ultimul moment, dar îţi face plăcere. Luni, 11 iunie, eşti pe cale să realizezi o ambiţie secretă. Seara favorabilă relaţiilor sociale sau de amor – poate un spectacol, poate o cină în doi. În toată perioada, atenţie la stările emoţionale, nu te lăsa ofensat sau întristat din nimicuri!

 

horoscop

 

SĂGETĂTOR    Luni, 4 iunie, ziua Lunii, te gândești și îți faci planuri pentru vacanța de vară, concediu. Marți, ziua dinamicii, a lui Marte, poate e necesar o zi de mişcare, sport, poate şi un regim alimentar spartan. O veste te interesează, dar e prematur să iei măsuri. Miercuri ai o zi bună, din punct de vedere personal! Poate fi cea mai profitabilă zi a săptămânii. Eşti deosebit de inspirat în afaceri, în special în achiziţii şi cumpărături. Joi, amorul este bine aspectat. Profită de favorurile stelelor şi comunică cu anturajul. S-ar putea să ai surprize plăcute. Soarele ghideză acţiunile tale în sensul cel bun. Vineri, norocul este de partea ta, mediul social îţi este binevoitor, iniţiativele pe care le iei sunt pozitive. Optimismul şi entuziasmul îţi dau aripi ca să avansezi pe calea ta, pe drumul tău ales. În weekend fii foarte atent la cei din jurul tău, la cei care profitând de faptul că te afli „pe caii cei mari” și te simți bine, vor să-ţi smulgă o promisiune, un angajament. Luni, 11 iunie nu te băga unde nu-ți fierbe oala, fii discret și politicos. Atenție la veștile din presă.

 

horoscop

 

CAPRICORN  Luni, 4 iunie, trebuie să respeți o promisiune din trecut. Marți, 5 iunie, faci eforturi în direcţia corectă în relaţiile tale sentimentale. Totuşi, nu poţi să nu remarci că toate problemele din viaţa ta sunt cauzate de… alţii! Ţie îţi rămâne rezolvarea lor.  Miercuri este o zi bună pentru că regăseşti un obiect sau o relaţie care s-a pierdut sau s-a eclipsat. Cu o Lună neaspectată nu te baza foarte mult pe intuiţie, totuşi ideile îţi vin foarte repede – găseşti soluţii şi legături la toate situaţiile prezentate astăzi. Joi ai dificultăţi să te adaptezi la ambianţă, la ritmul impus. Trebuie să te menajezi, nu face eforturi mari, oboseala ta poate deveni cronică. Vineri nu trebuie să te laşi distras şi influenţat de veştile care circulă la serviciu. De obicei tensiunile produc alte tensiuni şi lipsă de productivitate. Pe seară, poate un masaj, poate un bazin, pot să-ţi reducă din suma tensiunilor provocate de griji. În weekend nu pleca la drum lung. Dacă ai acasă aer condiționat și net broadband, foarte bine, dacă nu, găsești condițiile acestea într-un mall. Luni, 11 iunie, nu trebuie să începi nimic nou, este dezavantajos din punctul de vedere conjunctural.

 

horoscop

 

VĂRSĂTOR  Luni, 4 iunie, socotelile de acsă nu se potrivesc cu cele din târg. Ai o surpriză și nu este plăcută. Te-ai tot gândit şi socotit – asta marți. Miercuri vrei să pui în aplicare planurile tale. Nu este uşor, întâlneşti obstacole neaşteptate, trebuie să-ţi faci aliaţi din anturaj! Evită sau amînă orice întîlnire sau decizie importantă şi petrece ziua într-un cadru plăcut şi confortabil. Călătoriile, însă, sunt bine aspectate, joi, iar la serviciu, sau unde activezi, ai o opinie corectă despre un coleg. Care coleg, la rândul său îţi poate fi de mare ajutor în viitorul apropiat. Vineri radiezi optimism şi energie şi îi influenţezi favorabil pe cei din jur, îi motivezi. Adaugă şi o vorbă bună, o laudă. În weekend se deschide o posibilitate, o oportunitate, care poate deveni profitabilă numai cu condiţia să poţi duce lucrurile la bun sfârşit, să poţi să faci un efort suplimentar. Luni, 11 iunie, nu te repezi, lasă lucrurile să se mai limpezească, deocamdată este prematur să acționezi.

 

horoscop

 

PEŞTI  Luni, 4 iunie, trebuie să începi săptămâna cu dreptul. Nu risca, nu promite nimănui, nimic, Doar activitatea cotidiană obișnuită. Marți, tendinţa ta naturală către trai bun şi fără griji surprinde anturajul. Poate este momentul când poţi cere, negocia, o schimbare care să te avantajeze! Miercuri, din nou o zi relativ favorabilă intereselor tale profesionale. Totuşi nu lua lucrurile în tragic dacă total, sau parţial, lucrurile întârzie, sau nu se finalizează chiar cum îţi doreai.  Este şi o zi bună de discuţii cu partenerii, fie de viaţă, fie de afaceri, în sensul analizei şi trasării unor proiecte viitoare. Joi, 7 iunie, poţi trece cu uşurinţă un obstacol dacă iei în serios sfaturile unei persoane competente în domeniu. Mai ales dacă este o problemă de sănătate, medicală, sau de dietă. Concepţia nativilor din Peşti, zodie de apă, despre bunuri şi bani suferă vineri o modificare minoră. Urmare unor informaţii din presă… vezi să nu fie ”fake news”, 90% sunt. În weekend ai poftă de distracție și să arunci cu banii, ca să te simți bine. Sunt mitocănisme, stăpânește-te! Luni, 11 iunie, nu vrei, în ruptul capului, să-ți schimbi poziția într-o problemă care pare a fi o cauză pierdută.

 

horoscop