Horoscop Pe 3 noiembrie s-au născut împăratul Mutsuhito Meiji Tenno, Andre Malraux, Karl Baedeker, Leopold III, Charles Bronson, Monica Vitti, Gerd Muller, Iulian Mihu, Marcel Anghelescu, Nicolae Dragoş, Paul Cornea, Traian Demetrescu. Pe 4 noiembrie s-au născut  Wilhelm de Orania, Loreta Swit, Cella Serghi, Ion Vasilescu, Horia Aramă, Traian Băsescu.

Horoscop În calendarul creştin-ortodox, pe 3 noiembrie, avem brelanul ierarhic duhovnicesc complet, un episcop, Achepsima, un preot, Iosif şi un diacon, Aitala. Păcat că frumosul prenume Iosif este uitat, a devenit mai mult nume de familie – iar pe 4 noiembrie  este Sf. Cuv. Ioanichie cel Mare. În “Vieţile Sfinţilor” am găsit că, mai sunt, pe 4 noiembrie, pomeniţi şi Sf. Mc. Nicandru, un episcop, dar şi un preot de rând, Ermeu. Nimic în ”Kalendar”, geto-dacii se pregăteau de iarnă și de Anul Nou.

Horoscop Dragi lupi, padawani și hobbiți, am primit multa corespondență referitoare la articolul meu de ieri, Omul care a furat Europa. Unii își exprimau nădejdea că așa ceva o să se întâmple și în România, alții mă întrebau de ce alți jurnaliști nu au abordat subiectul. Simplu, ei nu primesc un curier de la Bruxelles. O să apară și în presa românească, în curând, când informația o să fie preluată de agențiile de știri, în limba română. Sau informația nu o să apară niciodată, o să fie silenzio stampa, ca să nu se dea idei și altor jurnaliști să facă joint venture cu masonii și serviciile secrete și să-i dea în gât pe marii hoți internaționali.

Văd că aveți multe de întrebat, dragi prieteni. Niște fete, cum altfel, mă întreabă care este cuplul ideal al zodiacului. Răspunsul este simplu: el, Leu – ea, Săgetătoare. Pot să vă confirm și eu, am avut din întâmplare patru perechi de acest fel, prieteni, sau doar simple legături sociale. Toți frumoși și inteligenți, toți cu o căsnicie fericită. O pereche mi-a atras atenția. El, Dan – Leu, ea, Natalia, Săgetătoare. Doamne, ce familie frumosă, ce frumos dansau, ce bine se înțelegeau. Au avut doi copii, frumoși ca îngerii, un băiat și o fetiță, acum sunt bunici și se pregătesc pentru nunta de aur. Dar au în continuare un nu-știu-ce, o chimie zodiacală, parcă se înțeleg din ochi, telepatic. Iubire peste poate, sigur că da, dar mai este ceva, un driver care numai zodiile îl pot da.

Numai potrivirea zodiacală nu este de ajuns. Teoria spune că se potrivesc zodiile care au între ele 120º, adică, pe elemente. Dar nu este suficient, este adesea nerelevant.

Singura modalitate precisă de a stabili dacă un cuplu se potrivește, sau nu, este calculul sinastric, adică de compatibilitate. Se fac horoscoapele de naștere, precise, ale celor doi, se suprapun și se analizează aspectele dintre planetele celor doi, după cheile specifice de interpretare.

Țin minte că înainte de apariția programelor de computer astrologice era o mare problemă să faci un calcul sinastric, îți lua și o săptămână întreagă. Acum, fiind în posesia programului ”Expert Astrologer 7.2” primit de la Academia Sirius, un program greu și voluminos, are 7Gb, dar foarte precis și flexibil, lucrurile se rezolvă în câteva minute. După introducerea datelor celor doi, programul calculează cam o mie de compatibilități între horoscoapele celor doi și afișează un scor între 0 și 700. Dacă scorul este mai mic de 249, cei doi este mai bine să nu înainteze în relația lor, între 250 și 349 poate fi o legătură fierbinte, dar scurtă și trecătoare, o aventură, între 350-549 o posibilă legătură de durată, poate căsătorie, între 550-700, din nou este o legătură compromisă, cei doi sunt foarte asemănători și până la urmă se plictisesc, nu se mai găsesc interesanți. Am făcut și eu destule calcule de compatibilitate, ale vedetelor și nu numai, colaboram pe timpuri cu Manu, Emanuel Baran, el era redactor-șef, la diferite reviste mai mult sau mai puțin glossy, mondene. Am regăsit zilele trecute dosarul cu articole și m-am minunat de precizia programului Expert Astrologer. Cum a zis, așa a fost!

Tot Expert Astrologer o să folosesc și pentru horoscopul economic-financiar-bancar-cariere-afaceri-investiții pe care îl încep luni la Capital. Programul face poza, horoscopul, dă un scor, listează evenimente din istorie, interpretarea o face tot vechiul vostru prieten, cu multă muncă și ore întregi de concentrare. La un horoscop de genul acesta este mai multă muncă, pentru că este foarte specializat și necesită o pregătire de specialitate și stăpânirea vocabularului specific. Horoscopul meu pe bani se adrează tuturor, dar am în vedere și căpitanii de cuirasate economice, să știe cum să cârmească, când să apese pe accelerator și când să pună frână, acest lucru fiind valabil și pentru căpitanul de barcă, care are și el un SRL din care abia trăiește.

Cred că am uitat să vă spun ceva, ceva important, dar lasă că nu s-a terminat ghemul, mai este sfoară, doar mâine este, în definitiv, o altă zi!

 

 

☼      ♂       ♀

 

 

BERBEC Sâmbătă, în versiunea zodiei tale, este o zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă sub aspectul trăirilor emoţionale. Aspecte favorabile cumpărăturilor făcute cu bani puţini, dar inspirate, domeniul neguţătoriei e favorizat. Cumpăra acum, mâine îţi va fi aproape imposibil! Pentru că dacă apartamentele se ieftinesc, brânza se scumpeşte! Sănătatea este, în general, bună. Traieşte in prezent, fii mai pragmatic şi mai realist, lasă planurile opulente şi strategiile iscusite. Lumea este mult mai primitivă decât poţi tu să-ţi imaginezi, aşa că nu complica lucrurile inutil. Duminică poate la un film și nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la prieteni!

 

TAUR Sunt favorizate numai activităţile de rutină, evită orice schimbare de program sau de tabiet. Tacerea este mai importantă şi toţi oamenii fac plăcere, unii prin prezenţă alţii prin absenţă. Sâmbăta aceasta trebuie să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei apropiaţi. Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în niciun fel. Dacă ai propria afacere trebuie să fii foarte atent(ă) la noii furnizori sau clienţi. Trebuie să începi să faci economii, fără să-ți schimbi esențial felul în care traiești – economia este arta prin care obţii maximum de la viaţă. Duminică, din nou, ai de ales între mai multe posibilităţi și, ca întotdeauna, te pierzi în amănunte, în analize şi procese de conştiinţă. Pentru o mica parte din Tauri duminică seara este o perioadă mai dificilă din punct de vedere sentimental.

 

GEMENI  Se pare că totul merge bine în această sâmbătă. Ai chef de o plimbare prin oraş şi te întâlneşti cu vechi prieteni. Îţi face plăcere. Domeniul relaţiilor umane este avantajat de conjunctură. O zi bună, după o perioadă mai tensionată. Te poţi relaxa astăzi, ce a fost mai greu, a trecut. Totuşi, nu lăsa nici o schimbare să te tenteze! Lasa lucrurile aşa cum sunt şi înţelept te vei numi. Gemenii educatori, învăţători, profesori, sunt mai avantajaţi în aceasată perioadă. Nu-ti schimba intenţiile, tenacitatea aduce succes.  Un semn de foc îţi poartă noroc şi te ajută să ieşi dintr-o încurcătură, probabil un Leu generos şi mândru că poate fi de ajutor. In aceasta perioadă ai noroc. Atenţie insă, norocul este de sticlă – când incepe să stralucească, se sparge! Duminică stai puţin, fă-ţi o cafea şi gândeşte-te – gândeşte-te la tine… Ai uitat visurile tale – preocupat mereu de problemele cotidiene!

 

RAC  Sâmbătă, ai o zi întreagă de aspecte favorabile – profită de ele, dar cu masură, pentru ca stelele arată, nu determină desfăşurarea unui eveniment.  Zi de cumpărături inspirate şi poate şi mai ieftine. Perioada dezvoltarii benefice, pe fondul avantajos al conjuncturii. Trebuie să nu exagerezi în această expansiune îndrăzneaţă pentru că este riscantă: poţi să faci gafe monumentale şi cheltuieli extravagante. Ziua de duminică este, de asemenea, favorabilă nativilor cu activităţi legate de ştiinţă, tehnică sau tehnologie. Trebuie să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoanele de sex opus, în general. Pentru toţi nativii din zodie: nu vă faceţi griji, viitorul vă este favorabil!

 

LEU Fii mai reţinut, nu mai face eforturi mari, măcar azi. Sâmbăta este doar zi de odihnă. Lasă curăţenia şi alte proiecte obositoare pentru altă dată, astăzi odihneşte-te, relaxează-te şi distrează-te! O veste, sau o întâlnire, îţi aduce aminte de un episod nu prea plăcut din trecut. Amintirile dor, uneori, dar constaţi că nu aşa de tare şi reflectezi că şi emoţiile se cicatrizează. Duminică eşti foarte generos. Eşti mulţumit de bucuria pe care o faci celor din jur, nu ai nevoie de prea mult ca să te simţi bine. Duminică seara poţi să te distrezi la un spectacol, concert, film, sau… o carte, pentru ca urmează o nouă săptămână densă de lucru şi trebuie să ai rezervă de bună dispoziţie.

 

FECIOARĂ  Te grăbeşti inutil. Nu uita că graba strică treaba. Trebuie, numai, să ţii seama de diferenţe. De natura relaţiilor umane. Ceasul tău biologic te îndeamnă la mese tradiţionale, la ore fixe. Sâmbătă ai ocazia să-ţi îndeplineşti o dorinţă mai veche. Dorinţele tale sunt la fel de legitime ca şi ale celor din jur, ale prietenilor şi familiei. Eşti puţin mai încăpăţânat decât de obicei, dar asta poate fi şi o dovadă de personalitate.  Duminică întâlneşti pe cineva, aproape din întâmplare, o nouă relaţie de dragoste, sau reaprinderea unei legături mai vechi.

 

BALANŢĂ  Astăzi ai speranţe, sau planuri care îţi poartă noroc şi te motivează spre petrecerea unei zi de sâmbătă relaxante. Un spectacol, concert, sau, film, pot încheia, pe seară, o zi plăcută. Sâmbătă nu te împărţi în mai multe direcţii odată. Stabileşte o ordine de priorităţi şi respect-o! Duminică ideile tale sunt constructive şi chiar au un sâmbure de entuziasm şi optimism. Nu pleca urechea la scenariile catastrofice şi la pesimiştii din presă. Cobitul, la români, este o artă naţională!

 

SCORPION  Atenţie la mişcările greşite, atât la propriu cât şi la figurat. Micile accidente şi gafele comice pot puncta ziua de astăzi, dar nu sunt obligatorii, pentru că prevenit înseamnă pregătit. Trebuie să realizezi că şi mâine este o zi care se va juca chiar dacă nu eşti pregătit. Sâmbătă, armonia si echilibrul Cosmosului te ajuta să-ţi intelegi mai exact propria personalitate, limitele, calitaţile şi drumul pe care să-l urmezi. Duminică – lasă totul în trecut, nu-ţi mai bate capul astăzi degeaba – rezolvarea nu stă în puterea ta. Te întrebi degeaba ce să faci! Distrează-te sau odihneşte-te, nu te mai tortura cu gânduri fixe şi păguboase.

 

SĂGETĂTOR  Sâmbătă ai un bun simţ al umorului. Acest lucru te ajută să eviţi conflictele şi discuţiile tăioase printr-o glumă bine plasată. Mai multă atenţie la forma fizică, ar trebui să mergi la sală! Depăşeşti planul, la cheltuieli, dar nu ştiu dacă este de bine, sau de rău. Sâmbăta îţi este favorabilă, dar nu trebuie să-ţi supraapreciezi forţele. Stai acasă sau învârteşte-te prin apropiere! Duminică este dedicată micilor aranjamente în camera, căminul, apartamentul, casa, vila, palatul tău. Unde locuieşti. Puţină curăţenie şi puţină ordine așa se face în weekend!

 

CAPRICORN Ai dori să faci ceva remarci cinice, dar este sâmbătă şi te abţii, nu vrei să superi pe nimeni. Dai dovadă de un echilibru remarcabil pentru tine, poate unde ai câţiva bani în buzunar. Sâmbătă, probabil una, sau câteva surprize plăcute. Sufletul tău bun te împinge sâmbătă spre facerea de bine şi ajutorarea prietenilor. Este şi aşa bine, dar fii generos cu cine merită. Duminică, norocul îți este prietenul cel mai bun, care te ajuta să treci peste obstacole și dificultaţi fără să faci prea mult efort.

 

VĂRSĂTOR În acest weekend poţi colabora cu familia, prietenii, în relizarea unui proiect, a unei dorinţe. Evită discuţiile lungi şi complicate, care nu ajung la niciun rezultat, doar te golesc de energie. O veste. Evită nerăbdarea şi graba, mai ales sâmbăta. Este posibil sa primesti niste vești și să te nelinişteşti, asta duminica. Totul se rezolvă cu bine, din fericire. În această perioadă, mai ales sâmbătă, trebuie să dai dovadă de o oarecare hotărîre în ceea ce spui şi mai ales în ceea ce faci.  Duminică, stelele te favorizează în achiziționarea unor obiecte de imbrăcaminte de sezon pe care o să le porţi cu placere, pentru că sunt călduroase şi iţi stau bine.

 

PEŞTI Te trezeşti devreme, pentru că pisica miorlăie, caţelul vrea afara şi mobilul sună tot timpul. Este cazul să iei o cina sofisticată, tandră, în doi, sau în patru, dacă pui pisica şi căţelul! Pote de gândești și la posibilitatea unei cure de stabilizare, ajustează regimul alimentar. Calitaţile zodiei, în care spontenaitatea şi umorul sunt de menționat, te ajută sâmbătă să ai succes în domeniul sentimental! Duminică, posibile schimbări în anturaj şi veşti plăcute de departe.  În registrul mediu, spre neinteresant. Nimic foarte important nu pare  că se întâmplă în această perioadă a weekendului!

 

horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar putea interesa și: