Honda a optimizat gama Accord

Honda a optimizat gama Accord

Autoturismul japonez de clasă medie Honda Accord va fi relansat cu câteva ajustări estetice și tehnice, în luna martie, la Salonul auto de la Geneva.

Producătorul Honda a anunțat, astăzi, că va prezenta, la Salonul auto de la Geneva din luna martie, versiunea cu facelift a modelului Accord.

Autoturismul japonez de clasă medie (în ambele versiuni – sedan și break) va fi disponibil, începând din acest an, cu un design ușor modificat – evidențiat de primele fotografii oficiale prezentate alăturat.

Cele mai importante noutăți trebuie însă localizate la nivel tehnic.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dinamică schimbată, motoare mai puțin poluante

Potrivit presei internaționale de specialitate, inginerii Honda au ajustat șasiul (rezultatul acestei operațiuni urmează a fi evaluat după lansarea comercială a modelului) și au optimizat motoarele gamei.

Deocamdată, sunt disponibile doar informațiile privitoare la emisiile de dioxid de carbon, care au scăzut, cu 9-11 g/km, în funcție de versiune (benzină, motorină, transmisie manuală sau automată).

Detaliile complete și, eventual, oferta comercială vor fi disponibile înaintea prezentării Honda Accord de la Salonul auto de la Geneva.

Honda Accord concurează, în clasa D, cu modele precum Toyota Avensis, Mazda6, Volkswagen Passat, Opel Insignia, Ford Mondeo sau Renault Laguna.