Dieta lui Henry Kissinger. A trăit 100 de ani datorită stilului său de viață

Dieta lui Henry Kissinger. A trăit 100 de ani datorită stilului său de viață Dieta lui Henry Kissinger. A trăit 100 de ani datorită stilului său de viață. Sursa foto Arhiva EVZ

Fostul secretar de stat american, Henry Kissinger, a trăit 100 de ani datorită dietei pe care a ținut-o. Acesta a avut un stil de viață foarte bine pus la punct.

Fiul lui Henry Kissinger a declarat că tatăl său a trăit 100 de ani datorită dietei pe care a ținut-o. El a mai spus că diplomatul din SUA a rămas neobosit de activ de-a lungul anilor 90, chiar dacă a avut o carieră solicitantă.

Cum a trăit Henry Kissinger 100 de ani

„Nu numai că a supraviețuit celor mai mulți dintre colegii săi, detractorilor eminenți și studenților săi, dar a rămas, de asemenea, neobosit de activ de-a lungul anilor 90”, a scris David, fiul lui Kissinger,cu câteva zile înainte ca tatăl său să împlinească 100 de ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fiul lui Kissinger a declarat faptul că longevitatea tatălui se datorează unei diete bogate în bratwurst și șnițel Wiener, o carieră stresantă și o dragoste pentru sport doar ca spectator, niciodată ca participant.

Nici pandemia nu l-a încetinit

Fiul acestuia a mai spus că nici pandemia de Covid-19 nu l-a încetinit. În ciuda faptului că s-a îndepărtat de mult timp de funcția sa politică, Kissinger a rămas implicat în evenimentele actuale, păstrându-și mintea ascuțită și implicându-se în dezbateri despre tehnologie și inteligență artificială.

„Mintea sa este o armă de căutare a căldurii care identifică și se luptă cu provocările existențiale ale zilei”, a mai spus David Kisssinger, citat de Daily Mail.

Henry Kissinger

Dieta lui Henry Kissinger. A trăit 100 de ani datorită stilului său de viață. Sursa foto: Dreamstime.com

David Kissinger a mai spus că simțul misiunii și pasiunea l-au ținut pe tatăl său în viață 100 de ani. El a declarat că fostul secretar american nu era rece, așa cum au crezut majoritatea. „Celălalt secret al rezistenței tatălui meu este simțul misiunii sale. Deși a fost caricaturizat ca fiind un realist rece, el este orice, dar nu este deloc lipsit de pasiune”, a subliniat David.

Cine a fost Henry Kissinger

Fostul secretar de stat american s-a născut în Germania în 1923, dar a fugit de regimul nazist în 1938. În 1943, a devenit cetățean american, a servit trei ani în armată, apoi a trecut în rezervă până în 1959. El a obținut diplomele de licență, masterat și doctorat la Universitatea Harvard și a predat relații internaționale la universitate.

Kissinger a fost secretar de stat al SUA din 23 septembrie 1973 până în 20 ianuarie 1977. A fost prima persoană care a ocupat această funcție și a fost consilier pentru securitate națională, potrivit.