Maguire a fost găsit vinovat pentru ultraj şi tentativă de mită, după ce săptămâna trecută a fost protagonistul unei încăierări pe insula Mykonos. Sportivul a fost intervievat pe BBC News aseară pentru prima dată de la condamnare. El a primit închisoare cu suspendare,  dar fundașul Angliei a anunțat miercuri că  e nemulțumit și că va face apel la decizie. Maguire spune că i s-au adus grave prejudicii de imagine  și că va lupta până ce își va reabilita numele.

Incidentul a avut loc săptămâna trecută, pe insula grecească Mykonos. El a fost arestat alături de fratele său şi de un prieten, după o bătaie care izbucnit într-un bar. Maguire a acuzat că sora lui a fost injectată cu „drogul violului” şi astfel a pornit conflictul. Problemele au început atunci când doi bărbați s-au apropiat de sora lui mai mică în clubul din Mykonos: „Acești doi bărbați s-au apropiat de sora mea mică, ei au spus că au întrebat-o de unde este, ea a răspuns,  apoi a fost văzută cum își dă ochii peste cap și leșină”.

Polițiștii l-au agresat și amenințat

Starul din Manchester United a susținut că a crezut în timpul bătăii că e răpit de poliția falsă din Mykonos și a încercat să fugă „de frică pentru viața lui”, după ce l-au lovit în picioare și i s-a  spus că „nu va mai juca”.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Sursa foto: Instagram