Harry Kane îmbracă tricoul lui Bayern Munchen. Englezul va avea un salariu fabulos

Harry Kane îmbracă tricoul lui Bayern Munchen. Englezul va avea un salariu fabulos Harry Kane. Sursa foto: dreamstime.com

Harry Kane se alătură echipei Bayern Munchen în calitate de atacant principal. Jucătorul englez a părăsit clubul Tottenham, unde a reușit să înscrie impresionantul număr de 280 de goluri în 435 de partide disputate.

Suma de 100 de milioane de euro a fost achitată de echipa campioană a Germaniei pentru a asigura semnătura celui mai prolific marcator din istoria naționalei de fotbal a Angliei, înregistrând impresionantul număr de 58 de goluri.

Harry Kane va purta tricoul cu numărul 9

Kane a oficializat semnarea unui contract cu o durată de patru sezoane și va purta numărul 9 pe tricoul său la echipa Bayern, cel lăsat de Robert Lewandowski cu un an în urmă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sunt foarte fericit că am ajuns la Bayern, unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Am spus mereu că vreau să concurez la cel mai înalt nivel și să demonstrez ceea ce pot. Acest club se definește prin mentalitatea de învingător. Mă simt foarte bine aici”, a spus Harry Kane.

Bayern Munchen a făcut public transferul lui Harry Kane printr-un videoclip special de prezentare, în care atacantul este prezentat ca o vedetă de film și transmite un mesaj concis: „Și Acțiune!”. Kane va câștiga 25 de milioane de euro pe stagiune.

O noapte lungă a fost pentru medicii și avocații echipei Bayern, care s-au străduit să completeze toată documentația necesară înainte de termenul limită de sâmbătă, ora 15, pentru ca Harry Kane să poată debuta oficial pentru echipă în meciul contra lui RB Leipzig, potrivit prosport.ro.

Tottenham vrea un jucător din Ligue 1

Înainte de a anunța oficial transferul atacantului englez, reporterul italian Rudy Galetti a dezvăluit că în situația în care Harry Kane va părăsi echipa Tottenham în această vară, conducerea clubului din Premier League are în vedere transferul lui Jonathan David (23 de ani) de la Lille.

Conform acelorași informații, echipa franceză solicită o sumă estimată între 50 și 60 de milioane de euro în schimbul fotbalistului.

La începutul lunii august, Bayern Muchen a înaintat cea de-a patra ofertă pentru Harry Kane, după ce primele trei au fost refuzate de patronul lui Tottenham, Daniel Levy.