Evenimentul Zilei > Actualitate > HANDBAL. Mariana Târcă a fost CONCEDIATĂ de la Corona Brașov. „Este o decizie pe care nu ne-am dorit-o, dar pe care trebuie sã o luãm”
HANDBAL. Mariana Târcă a fost CONCEDIATĂ de la Corona Brașov. „Este o decizie pe care nu ne-am dorit-o, dar pe care trebuie sã o luãm”

HANDBAL. Mariana Târcă a fost CONCEDIATĂ de la Corona Brașov. „Este o decizie pe care nu ne-am dorit-o, dar pe care trebuie sã o luãm”

Mariana Tîrcă, antrenoarea echipei Corona Brașov, a fost concediată, sâmbătă, după o decizie a conducerii clubului de sub Tâmpa.

Conducerea echipei Corona Brașov a anunțat, sâmbătă, că i-a reziliat contractul antrenoarei Mariana Tîrcă. Oficialii au explicat că decizivă a fost înfrângerea suferită de Corona, în partida cu Universitatea Cluj, scor 28-32.

„Este o decizie pe care nu ne-am dorit-o, dar pe care trebuie sã o luãm. Am crezut cã dupã pauza competiționalã în jocul echipei se va schimba ceva și vor veni rezultatele pe care ni le dorim, dar înfrângerea cu Universitatea Cluj ne-a impus luarea acestei decizii. Mulțumim Marianei Tîrcã pentru toatã munca depusã la echipa de senioare. Într-un timp foarte scurt vom anunța și numele celui care va ocupa postul de antrenor. Avem încredere cã valoarea echipei Corona este alta decât cea vãzutã în meciul de vineri seara cu Universitatea Cluj", a spus președintele Liviu Dragomir.