Veste bună pentru Simona Halep! Campioana din 2017 a fost eliminată de la Roland Garros

Veste bună pentru Simona Halep! Campioana din 2017 a fost eliminată de la Roland Garros

Runda inaugurală a turneului de Mare Șlem de la Paris a mai produs o surpriză. Jelena Ostapenko, campioana din 2017 de la French Open, a fost învinsă.

Tenismena letonă Jelena Ostapenko (locul 39 WTA) a fost învinsă, astăzi, în primul tur al întrecerii de la Roland Garros, de Victoria Azarenka (43 WTA/Belarus), scor 4-6, 6-7.

Aceasta a fost a treia eliminare în prima rundă a Roland Garros, în ultimii patru ani, pentru Jelena Ostapenko. În 2017, letona a câștigat titlul la French Open, după ce a dispus, în finală, de Simona Halep, scor 4-6, 6-4, 6-3.

Ostapenko e una dintre jucătoarele de la care nu ştii la ce să te aştepţi. Nu îţi dă ritm. Să o întâlnesc în primul tur a fost complicat şi periculos. Cu o astfel de jucătoare, trebuie să găseşti diverse căi pentru a învinge, dar din fericire astăzi am reuşit să fac o partidă foarte bună şi să mă impun”, a spus la final Azarenka, conform wtatennis.com.

Ne puteți urmări și pe Google News

În turul următor, Victoria Azarenka va juca împotriva învingătoarei din disputa Naomi Osaka - Anna Karolina Schmiedlova.