Evenimentul Zilei > Actualitate > Halep, pregătită de un antrenor și jumătate
Halep, pregătită de un antrenor și jumătate

Halep, pregătită de un antrenor și jumătate

Tenismena româncă va lucra cu noii tehnicieni Daniel Dobre și australianul Darren Cahill, dar cel din urmă nu îi va fi alături la toate meciurile

Simona Halep, ocupanta poziției a treia în clasamantul modial, a intrat deja în pregătiri pentru turneul de la Wimbledon, al treilea Mare Șlem al anului. Pentru competiția care se va desfășura pe iarba londoneză în perioada 29 iunie – 12 iulie, cea mai bună jucătoare a României va ataca întrecerea din Albion cu o altă formulă tehnică.

Antrenorii Daniel Dobre (medalion) și Darren Cahill o vor conduce pe Halep la Wimbledon, turneu în care românca s-a oprit anul trecut în semifinale.


FOTO: Daniel Dobre Unul comentator, altul fără rezultate

După ce a încetat colaborarea cu Victor Ioniță, Simona va fi pregătită de cuplul româno- australian, unul care nu va lucra pentru constănțeancă la capacitate maximă. Conaționalul Dobre nu a antrenat în circuitul WTA în ultimii șapte ani, iar în CV-ul său se arată că a pregătit juniori la academia Gunther Bosch, dar și pe Alexandra Dulgheru, Alexandra Damaschin și Simona Matei, însă fără rezultate demne de consemnat cu vreuna dintre aceste jucătoare. Se pare că greul îl va duce acesta, deoarece Darren Cahill, antrenor care face parte din programul Adidas Player Development, și alături de care Halep a triumfat anul acesta la Indian Wells, nu va putea fi permanent lângă Simona la Wimbledon. Australianul va fi prezent la Londra, dar va trebui să respecte obligațiile contractuale pe care le are cu postul american ESPN, pentru că va comenta meciurile acestui turneu.

A scăzut în ochii bookmakerilor

După rezultatele slabe pe care Simona le-a înregistrat în ultimele două luni, bookmakerii nu îi dau româncei mari șanse să repete performanța de anul trecut de la Wimbledon. Ieri, au fost publicate cotele pentru acest turneu, iar Halep a fost creditată doar cu a cincea șansă la câștigarea competiției din capitala Angliei.