Simona Halep, LOC DE CINSTE în Topul celor mai buni sportivi din 2018

Simona Halep, LOC DE CINSTE în Topul celor mai buni sportivi din 2018

Sezonul excelent bifat de Simona Halep în acest an i-a determinat pe americani să o includă în „Dominant20”, celebrul Top realizat de ESPN.

Halep a terminat pentru a doua oară pe locul 1 WTA, a câștigat Roland Garros și a jucat finala la Australian Open, performanțe ce au inclus-o pe sportiva noastră în „Dominant20”, devenind cea mai dominantă jucătoare de tenis din 2018! „Simo” s-a clasat în acest Top pe locul 9 (cu un rating de 1.399), devansând nume grele din lumea sportului, și mai ales din cea a „Sportului Alb”, precum Novak Djokovici, Maria Sharapova, LeBron James, Lewis Hamilton sau James Harden.

Acesta a fost anul în care jucătoarea de 27 de ani a a reușit să câștige primul turneu de Grand Slam, la Roland Garros, după ce a pierdut finala de la Australian Open. A început și a terminat anul pe locul 1 WTA, având 46 de victorii și 8 înfrângeri.

A făcut asta folosindu-se de cel mai bun joc de retur din tenis. Halep a fost letală și la serviciu, având 108 ași. Dar faptul că a fost numărul 1 tot anul a adus-o în acest Top”, au titrat americanii de la ESPN. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe primul loc în Topul celor mai buni sportivi din 2018 s-a clasat gimnasta americană Simone Biles.

Iată cum arată Top 10:

1. Simone Biles (gimnastică) 2. Eliud Kipchoge (maraton) 3. Daniel Cormier (MMA) 4. Ariya Jutanguarn (golf) 5. Katie Ledecky (înot) 6. Chloe Kim (snowboarding) 7. Breanna Stewart (baschet feminin) 8. Luka Modrici (fotbal) 9. Simona Halep (tenis) 10. Novak Djokovici (tenis)