Ulterior, antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, a recunoscut că i-a dat indicații elevei sale, dar că sportiva nu a văzut. Au urmat alte două avertisemte pentru fostul lider mondial: unul pentru că a dat cu racheta de pământ, celălalt pentru că a ridicat tonul la arbitrul de scaun.

„La ei nu se observă”

Serena a cedat în finală cu 2-6, 4-6, și amendată cu 17.000 de dolari pentru incidentul creat. La câteva zile distanță de la acest meci, jurnaliștii de la Washington Post au titrat că și Simona Halep apelează la coaching în cadrul turneelor de Mare Șlem, doar că nu este sancționată.

„La turneele de Grand Slam, așa cum se întâmplă pe tot parcursul anului, această regulă este încălcată în mod constant atât de bărbați, cât și de femei. Oricine ar vrea să-l acuze pe Nadal pentru asta ar putea să o facă fără probleme. La fel se întâmplă și cu Simona Halep și Djokovici. Dar la ei nu se observă, chiar dacă antrenorul gesticulează clar către ei, cum a făcut-o antrenorul lui Williams. Aici este problema. Respectarea regulilor depinde de persoana care stă în scaunul arbitrului. Acea persoană nu este un robot”, s-a arătat într-un articol din celebrul cotidian american.

 
 
G
M
T
 
 
Detectați limbaAfrikaansAlbanezăAmharicăArabăArmeanăAzerbaijanăBascăBengaliBielorusăBirmanăBosniacăBulgarăCatalanăCebuanăCehăChichewaChineză SimpChineză TradCoreeanăCorsicanăCreolă HaitianăCroatăDanezăEbraicăEnglezăEsperantoEstonăFilipinezăFinlandezăFrancezăFrizonăGalezăGalica scoțianăGalicianăGermanăGreacăGruzinăGujaratiHausaHawaiianăHindiHmongIdişIgboIndonezianăIrlandezăIslandezăItalianăJaponezăJavanezăKannadaKazahăKhmerăKirghizăKurdăLaotianăLatinăLetonăLituanianăLuxemburghezăMacedoneanăMaghiarăMalaezăMalayalamMalgaşăMaltezăMaoriMarathiMongolăNeerlandezăNepalezăNorvegianăPashtoPersanăPolonezăPortughezăPunjabiRomânăRusăSamoanăSârbăSesothoShonăSindhiSinghalezăSlovacăSlovenăSomalezăSpaniolăSuedezăSundanezăSwahiliTadjicăTamilTeluguThailandezăTurcăUcraineanăUrduUzbecăVietnamezăXhosaYorubaZulu
 
AfrikaansAlbanezăAmharicăArabăArmeanăAzerbaijanăBascăBengaliBielorusăBirmanăBosniacăBulgarăCatalanăCebuanăCehăChichewaChineză SimpChineză TradCoreeanăCorsicanăCreolă HaitianăCroatăDanezăEbraicăEnglezăEsperantoEstonăFilipinezăFinlandezăFrancezăFrizonăGalezăGalica scoțianăGalicianăGermanăGreacăGruzinăGujaratiHausaHawaiianăHindiHmongIdişIgboIndonezianăIrlandezăIslandezăItalianăJaponezăJavanezăKannadaKazahăKhmerăKirghizăKurdăLaotianăLatinăLetonăLituanianăLuxemburghezăMacedoneanăMaghiarăMalaezăMalayalamMalgaşăMaltezăMaoriMarathiMongolăNeerlandezăNepalezăNorvegianăPashtoPersanăPolonezăPortughezăPunjabiRomânăRusăSamoanăSârbăSesothoShonăSindhiSinghalezăSlovacăSlovenăSomalezăSpaniolăSuedezăSundanezăSwahiliTadjicăTamilTeluguThailandezăTurcăUcraineanăUrduUzbecăVietnamezăXhosaYorubaZulu  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Funcția de vorbire este limitată la 200 de caractere
 
 
Opţiuni : Istoric : Feedback : Donate Închidere