Evenimentul ZileiActualitateHalep a fost ASPRU CRITICATĂ în timpul meciului cu Radwanska

Halep a fost ASPRU CRITICATĂ în timpul meciului cu Radwanska

Halep a fost ASPRU CRITICATĂ în timpul meciului cu Radwanska
Simona Halep, locul 3 mondial și cap de serie numărul 3, va juca, astăzi, nu înainte de ora 20:00 (în direct la Dolce Sport 2), în semifinalele turneului de la Toronto.

Totuși, victoria uluitoare a româncei, de aseară, cu Agnieszka Radwanska (7 WTA), scor 0-6, 6-3, 6-1, a atras și critici în timpul jocului pe care îl disputa cu sportiva din Polonia, venite din partea comentatorilor postului de televiziune BT Sport.

„Haideţi să fim serioşi! Simona Halep n-are nevoie să meargă la baie acum. A stat pe teren vreo 25 de minute, iar asta cu încălzire, cu tot. E clar că aceasta e o mişcare tactică pentru a-şi scoate adversara din ritm. Pentru că, e clar, Radwanska are de pierdut din cauza acestei pauze.

E păcat că jucătoarele de top recurg la astfel de strategii, deşi WTA mereu le spune să nu facă aşa ceva. Aici vorbim şi de respectul faţă de fani. Cei care urmăresc meciul abia au văzut 25 de minute de tenis şi acum a venit o pauză, în loc să înceapă, imediat, setul doi”, a spus comentatorul postului BT Sport, conform Adevărul.

 


Accesează: