Evenimentul Zilei > Social > Hai la teatru online! „Calul alb”, „Colibri”, „150 de secunde” – cu mic, cu mare în sufrageria ta
Hai la teatru online! „Calul alb”, „Colibri”, „150 de secunde” – cu mic, cu mare în sufrageria ta

Hai la teatru online! „Calul alb”, „Colibri”, „150 de secunde” – cu mic, cu mare în sufrageria ta

Pentru serile în care ai chef de teatru, TIFF Unlimited adună o colecție de spectacole care te scot din ritm. De săptămâna asta, poți vedea Calul Alb, un one woman show creat de Ioana Păun, care reface traseul unui personaj controversat, Ioan Ficior.

Îți poți lua în continuare bilete, de oriunde din lume, pentru:
BIRDVILLE
COLIBRI
153 DE SECUNDE
CALUL ALB

Ce urmează

O profesoară trece prin cea mai dificilă experiență din viața ei în Limite (premiera: 12 mai), în schimb pentru gay-ii din Transilvania, viața e Bucurie și fericire (premiera: 14 mai), cât timp tac și nu se arată.

Rămâi conectat la scena independentă din România, de oriunde din lume, și sprijină-i pe artiștii independenți explorând, în vremuri de distanțare socială, noi moduri de „a te duce” la teatru.

Un bilet costă 30 de lei (afișat în $) și poate fi cumpărat în avans accesând fiecare titlu în parte pe unlimited.tiff.ro.

Marți, 12 mai, 20.00

Limite
Regie: Radu Apostol
Text: Mihaela Michailov & Radu Apostol
Versuri: Bobi Dumitraș (Fără Zahăr)
Cu: Mihaela Rădescu

Un one-woman show comic și acid despre școala românească.


O profesoară a trăit cea mai cruntă experiență profesională și umană din viața ei, întâmplare care nu a ajuns știre și care s-a consumat în tăcere, lăsând cicatrici multiple.

Spectacolul pornește de la acest caz real și extinde analiza acestuia asupra sistemului educațional din România, cu multiplele lui divergențe, discrepanțe și încercări de reformare.

O producție a Centrului de Teatru Educațional Replika.

Joi, 14 mai, 20.00

Bucurie și fericire
Regie: Ándi Gherghe
Text: Székely Csaba
Cu: Fodor Piroska, Benedek Botond, Orbán Levente, Kovács Károly, Nagy István, Badics Petra şi Szász Réka

Un subiect sensibil: situaţia comunităţii gay din Transilvania. Dar, de fapt, nu e deloc un subiect sensibil, deoarece societatea acceptă homosexualii. Trebuie doar să nu se arate şi să tacă. Şi să pretindă că nu sunt ceea ce sunt. Şi atunci toată lumea este fericită.
*Subtitrare în limba română.

Un proiect Teatru 3G, cofinanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional şi Municipiul Târgu Mureş.