Evenimentul ZileiPoliticaGuvernul Orban, anunț despre pensii și salarii! Se va întâmpla până la finalul anului

Guvernul Orban, anunț despre pensii și salarii! Se va întâmpla până la finalul anului

Guvernul Orban, anunț despre pensii și salarii! Se va întâmpla până la finalul anului
În pofida temerilor care au inundat piața, guvernanții dau asigurări că sunt bani pentru pensiile și salariile românilor.

Vicepremierul Raluca Turcan a vorbit la România Tv despre acest subiect, poate cel mai fierbinte al momentului. Turcan dă asigurări că există bani de pensii și salarii, iar românii nu trebuie să își facă niciun fel de griji.

Liberalii garantează că Guvernul Orban va achita până la finalul anului absolut toate pensiile și salariile românilor la timp, fără niciun fel de întârzieri!

Astfel, la întrebarea dacă există bani de pensii şi salarii, Raluca Turcan a răspuns: „Da, şi sper să spulberăm acest fakenews că guvernul Orban va tăia! Acest guvern va onora toate cheltuielile. La ministerul Educatiei s-a facut o evaluare să fie plătite salariile, bursele, să fie platite alte cheltuieli de pe umerii ministrului Educaţiei”.

Pe de altă parte, vicepremierul făcut și o dezvăluire uluitoare: bugetul pe anul în curs a fost votat de parlamentari fără a avea semnătura premierului și a ministrului Finanțelor!

„Bugetul pe anul acesta nu a fost semnat de premierul Viorica Dăncilă și ministrul Finanțelor, Orlando Teodorovici. Parlamentul României a adoptat un buget care nu avea acele semnături. Ei știau ce sume sunt în buget, dar au cheltuit mai mult decât se putea încasa”, acuză Raluca Turcan.


Accesează: